Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Τα έχει δώσει όλα ο Αντώνης στην μαμά Αμέρικα!

Τον Γιωργάκη περιμέναμε και ο υπερπατριώτης Αντώνης προέκυψε! Και μάλιστα ο Αντώνης προσφέρει τις υπηρεσίες του στην «μαμά» ακόμα και εκεί που δεν τον σπέρνουν! Τόση σπουδή για να αποδείξει την υπακοή του! 
 Έκανε το ρουφιάνο ακόμα και στην περίφημη ελληνορωσική προσέγγιση που 



έχτιζαν τόσο προσεκτικά και προσεγμένα Καραμανλής και Μπακογιάννη και μάλιστα χωρίς να διαθέτει θεσμικό ρόλο.

Σύμφωνα με τα έγγραφα του WikiLeaks ο Αντώνης ήταν κανονικό βαποράκι της Πρεσβείας και μάλιστα μετέφερε τις επιθυμίες των αφεντικών του, όπου ζητούσε ο Πρέσβης. Φυσικά οι επιθυμίες απηχούσαν τα συμφέροντα της Αμερικής σχετικά με τον αγωγό για τον οποίο περηφανεύονταν ο πρώην πρωθυπουργός και σχετικά με την αγορά στρατιωτικών εξοπλισμών. 
Ο Αντώνης έχει ξεπουλήσει προ πολλού όλα όσα για τα οποία «υπερηφανεύεται»! Τους ήρωες παππούδες και τις περήφανες γιαγιάδες, σχέσεις δισεγγονίας και τρισισεγγονίας που με το παραμικρό υπενθυμίζει σε αποσβολωμένα ακροατήρια, εμποτισμένα με μίσος ενάντια στα φέουδα και τα βιλαέτια!!! Πάνω απ’ όλα η μαμά Αμέρικα και μετά τα δισεγγονάτα!

Γιατί άραγε οι Αμερικανοί προσέγγιζαν τον Σαμαρά για να μεταφέρει τις επιθυμίες τους; Μα τον θεωρούσαν ως «τον δικό τους άνθρωπο». Το παιδί τους για όλες τις δουλειές και κυρίως τις βρώμικες. Κάτι που εμείς φωνάζαμε αν και είχαν υπερισχύσει οι άναρθρες κραυγές της καθαρής εθνολαϊκής δεξιάς.

Απορία: όταν οι δικτυωμένοι υπερπατριώτες είχαν φέρει εδώ στην Ελλάδα, τον Οτσαλάν, τον έφεραν άραγε για να τον οδηγήσουν στην παράδοσή του; Όλα να τα περιμένουμε από τους υπερπατριώτες που αναμίχτηκαν και όλοι τους σήμερα βρίσκονται κοντά στον Αντώνη. 
Φαίνεται ότι με αυτά τα ακροδεξιά σταγονίδια αισθάνονται πολύ πιο άνετα οι Αμερικάνοι και κάνουν καλύτερα και πιο έμπιστα τη δουλειά τους, ενώ εξωτερικά αυτοί οι υπερπατριώτες το παίζουν «αντί» γενικώς και κυρίως αντιαμερικανοί, αντιεβραίοι και υπερέλληνες που διώκονται από άνομα συμφέροντα υπερδυνάμεων και όλες τις δυνάμεις του σκότους!! Γνήσια κόλπα ακροδεξιάς συνωμοσιολογίας και πρακτορίστικης υποταγής ...... 

3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΑΘΛΙΕΣ ΣΥΚΟΦΑΝΙΕΣ! ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟ ΠΟΥ Η ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΛΕΚΤΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΓΑΠ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ. 1.ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΝΑΝ, 2. ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗ ΠΟΛΩΝΙΑ! 3. ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΝΤ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ. 4. ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕ ΡΩΣΙΑ. Ο ΠΟΥΤΙΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΜΠΑΓΟΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΕΞ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΤΑΝ ΟΥΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΟΥΤΕ Ο ΑΛΛΟΣ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ : ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ : ΟΛΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ. ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΙ!

Ανώνυμος είπε...

Τα έχει πράγματι δώσει όλα.
Και ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα από τους προδότες του Σαμαρά!

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά έχουν πάθει μεγάλη νίλα τα σαμαράκια και οι αμερικάνοι πράκτορες στα εθνοπατριωτικά ιστολόγια. Όχι πως δεν ξέρουν το ρόλο Σαμαρά, αλλά δεν περίεμναν να ρεζιλευτούν τόσο πολύ. Έχουν κατεβάεσδ4ει την ιστορία της Ντόρας και όλη μέρα επαναλαμβάνουν τις γνωστές προβοκάτσιες που έκαναν κατά της Ντόρας όταν έτρωγαν τα λεφτά του ΟΠΑΠ και είχαν διαφημίσεις Marfin-Μηταράκης.
Περαστικά τους.