Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Γιατί παλινωδεί η κυβέρνηση; Τι προσδοκά;

Αγαπητό περιοδικό.
Θα ήθελα και εγώ να ασχοληθώ με την αλαλούμ κυβερνητική εικόνα αλλά και τον τρόπο που σκέφτονται τα στελέχη της. Πιστεύω ότι περιμένουν να μας δοθεί κάποια χάρη. Σαν τους ετοιμοθάνατους που ελπίζουν μέχρι την τελευταία στιγμή. Δεν εξηγείται διαφορετικά η δειλία και η απραξία. Μάλλον νομίζουν ότι θα ξεπεραστεί το .......................
...........................
 δημοσιονομικό αδιέξοδο της χώρας, με κεφάλαια που θα προσφέρουν τα υπόλοιπα κράτη της Eυρωζώνης. Θα μας λυπηθούν ή κάπως έτσι! 
Τους εκβιάζουμε δια της απραξίας μας να στηρίξουν το ευρώ. Αν καταρρεύσει η Ελλάδα, θα καταρρεύσει η Ευρωζώνη. Και κάπου εκεί νομίζουμε ότι τους έχουμε πιάσει.
Πιστεύω ότι αυτά είναι όνειρα θερινής νυκτός. Όλος ο κόσμος υποφέρει. Γιατί να υποχρεωθούν οι Ευρωπαίοι να συνεχίσουν να μας ταΐζουν τσάμπα, όταν έχουν καταλάβει ποιοι είμαστε και πως λειτουργούμε. 
Στο ελληνικό κράτος έχει πέσει η αρρώστια της φυλής. Αυτή που έχει γίνει μόδα και λέγεται «δεν πληρώνω-δεν πληρώνω». Αυτή την ασθένεια έχει κολλήσει και η κυβέρνηση. Νομίζει ότι θα πιάσει. Προσωπικά δεν το νομίζω. Γιατί τα κορόιδα οι Κουτόφραγκοι, ξύπνησαν!
Fanatikos Anagnostis

Δεν υπάρχουν σχόλια :