Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Κουμάντο κάνουν τα κανάλια και οι καναλάρχες;

Πράγματι για γέλια η τρομαγμένη αντίδραση ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, μπροστά στη υποτιθέμενη θύελλα που ξεσήκωσε η «αξιοποίηση» δημόσιας περιουσίας. Οι δημοσιογράφοι και πάλι έπαιξαν τον ρόλο του πιο οπισθοδρομικού φορέα εξουσίας. «Ξεπούλημα», «Πωλείται η Ελλάς», «Δίνουμε και την Ακρόπολη» και άλλα τέτοια παλαβά, καρκινώδη, τρισάθλια και πέραν κάθε φαντασίας. Η αρρωστημένη .........................
.........................
μιντιοκρατία επέβαλε στα κόμματα εξουσίας μια σύγχυση και μια άρνηση, πρωτοφανή. Πρώτη φορά κυβέρνηση και αντιπολίτευση δεν ήξεραν τι να πουν μπροστά στη «θύελλα» των οχτάδικων. Ενώ ο Σταϊκούρας κράδαινε περήφανος το πρόγραμμα της ΝΔ και επεσήμαινε ότι εμείς τα λέγαμε, μετά δεν ήξεραν πώς να τα μαζέψουν.
Η ανάγκη εξεύρεσης 50 δισ. ευρώ από την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας, έδειξε πόσο ασθενεί η σημερινή Ελλάδα υπό το βάρος του λαϊκισμού και της ειδησεογραφικής τρομοκρατίας. Στην εικονική θύελλα που ξεσήκωσαν οι κύριοι των δελτίων, ο πολιτικός κόσμος αρνήθηκε για άλλη μια φορά να σηκώσει το ανάστημά του και να καθοδηγήσει, ως όφειλε, την πολιτική ατζέντα.
Κυβέρνηση και αντιπολίτευση αντέδρασαν με επαρχιωτισμό, τρόμο, ερασιτεχνισμό και ανευθυνότητα. Τι θέλουν δηλαδή; Να μειωθούν περεταίρω οι συντάξεις, οι μισθοί πείνας και να αυξηθεί η ανεργία, η ανέχεια και η πιθανότητα χρεοκοπίας; Τι άλλο μένει πέραν της αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας που πολύ καλά έκανε και το έθεσε η τρόϊκα!
Τί να το κάνουμε το παλιό αεροδρόμιο βρε εθνοφασιστάκια; Εάν δεν αξιοποιηθεί, τότε όταν ξεσηκωθεί ο κόσμος θα σας το βάλει εκεί που πονάει! Η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας είναι ίσως η τελευταία ευκαιρία της Ελλάδας για επενδύσεις και ανάπτυξη! Οι αστείες ακροδεξιές και ακροαριστερές φωνές διαμαρτυρίας μόνο κακό κάνουν και σπρώχνουν ακόμη περισσότερο το λαό στον γκρεμό!

Δεν υπάρχουν σχόλια :