Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Η Καθαρή Δεξιά βρήκε τον κουτσούκο της!

Και το όνομα αυτού Παναγιώτης Ήφαιστος! Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων στο ΠαΠεί : Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Λέτε άραγε να διδάσκει τόσο σκοτεινές, καταδιωκτικές και φοβικές ιδέες, όπως τις παρακάτω, στα παιδιά μας; Θα ήταν ενδιαφέρον να ερευνηθεί ο βαθμός διείσδυσης τέτοιων απόψεων στα Πανεπιστήμιά μας. Όπου θα έπρεπε να κυριαρχεί η αναζήτηση του μέτρου, του σεβασμού στο αντίθετο και του .....................
.........................
αντικειμενικού. Ακούστε τι λέει ο κ. Ήφαιστος:
«Σόροι, εξυπηρετικά σοράκια και δεσποτικά κοράκια των σκοτεινών διεθνικών παρασκηνίων και τα υπερατλαντικά αφεντικά αυτών που κραυγάζουν είναι οι εθνικιστές. Όταν η δική μας Βυζαντινή Οικουμένη έπεσε, το 1453 μ. Χ., αυτοί είναι που έφεραν δεσποτισμούς, κρατικοεθνικισμούς, σοβινισμούς, αποικιοκρατίες, εθνοκαθάρσεις, γενοκτονίες, διεθνισμούς, φασισμούς και ηγεμονομαχίες. Δικά τους όλα αυτά, όχι δικά μας. Να τα χαίρονται, αυτοί και τα φερέφωνά τους».
Τίποτα σε άγριες εθνικές γάτες και πατριώτες από τον Άλφα του Κενταύρου, σας βρίσκονται κύριε Καθηγητά;
Νομίζουμε πάντως ότι όλοι αυτοί οι «σπουδαγμένοι» συνωμοσιολόγοι, αξίζουν την αγάπη σας και την συμπάθεια σας! Σας αγαπάμε κ. Καθηγητά! Κατανοούμε τους φόβους τις αγωνίες σας! We give you a hug!

Δεν υπάρχουν σχόλια :