Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Μαύρο, πόσα σου χρωστάνε από τη ΝΔ και σε κρατάνε;

Στημένη και ραμμένη στα μέτρα της Συγγρού η νέα δημοσκόπηση της MRB για την «Real News» του Χατζηνικολάου. Από τη μια ο Νίκος είναι παλιός φίλος του Σαμαρά και από την άλλη η ΝΔ κρατά τον Μαύρο της MRB από το 
χέρι, γιατί του χρωστά. Πολλά λεφτά! Και δεν τα δίνει, πρώτον γιατί δεν ξέρουν που χρωστά η ΝΔ και δεύτερον καλύτερα να του χρωστάνε για να τον κρατάνε!

Στη συγκεκριμένη δημοσκόπηση ο κ. Μαύρος έλαβε εντολή να τα χτυπήσει όλα. Κυρίως όμως Καραμανλή και Ντόρα. Προετοιμάζει βέβαια το έδαφος για την επόμενη δημοσκόπηση όπου θα προηγείται η ΝΔ με μια μονάδα από το ΠΑΣΟΚ.

Τον Καραμανλή τον χτυπάνε, γιατί τάχα μου δεν τον θέλει το 67% της κοινής γνώμης για Πρόεδρο και τη Ντόρα γιατί παίρνει λέει μόνο το 4% από τη ΝΔ άρα .... «δεν ασχολούμαστε»! Τότε γιατί μαγειρεύουν δημοσκοπήσεις εναντίον της είναι άλλου παπά ευαγγέλιο!

Όσον αφορά τον Καραμανλή να ξέρετε ότι μόνοι τους ξεκίνησαν αυτό το σουρεαλιστικό παραμύθι με το "Προεδριλίκι". Το έθεσε πρώτος η πραγματική φωνή της παρεούλας του Σαμαρά, που δεν είναι άλλος από τον Φαήλο. Προσπαθούν να τον ξεφορτωθούν δια της κλωτσιάς προς τα πάνω!
 Ο Καραμανλής όπως σας γράψαμε δεν έπεσε στην παγίδα. Ενοχλήθηκε σφόδρα και διαρρέει αρκετές μέρες τώρα ότι θα είναι υποψήφιος στην Θεσσαλονίκη. Τέρμα και τελείωσε! Δεν θέλει Προεδρίες! Οι φαηλιστές μόνοι τους έστησαν το πανηγυράκι με τον πρώην πρωθυπουργό και τώρα μόνοι τους το ξεστήνουν με ψεύτικες και πειραγμένες δημοσκοπήσεις!

Όσο για το 4% που παίρνει η Ντόρα από τη Νέα Δημοκρατία εκφράζει τους πόθους της τρελής παρέας στην Συγγρού. Στην δημοσκόπηση του ΕΘΝΟΥΣ το "αποτέλεσμα" στην αντίστοιχη ερώτηση είναι  7%. Στην MRB με διαφορετικά υποτίθεται «επιστημονικά» εργαλεία το πάνε 4. Ξέρουν πολύ καλά ότι η Συμμαχία παίρνει πάνω από 4% της ΝΔ μόνο με τα αποτελέσματά της, στην Κρήτη! Αυτοί όμως διορθώνουν την προηγούμενη δημοσκόπηση «επιστημονικώς»! Δηλαδή απάτη!

Δεν υπάρχουν σχόλια :