Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Πολύ ικανοποιημένοι εμφανίζονται οι μυστικοσύμβουλοι

Οι παρατρεχάμενοι του Σαμαρά εμφανίζονται πολύ ικανοποιημένοι με την έως τώρα πορεία τους. Θεωρούν ότι έχουν επικρατήσει κατά κράτος και στο εσωτερικό του κόμματος και εκτός. Πιστεύουν ότι κατάφεραν να καθορίζουν την πολιτική ατζέντα, κάτι που ποτέ η καθαρή δεξιά δεν είχε καταφέρει! Μέχρι και τους «χλιαρούς» 
Καραμανλικούς είτε τους έχουν ελέγξει, είτε τους έχουν αναγκάσει να παραδώσουν τα όπλα!
Το κόμμα έχει περάσει ανεπιστρεπτί στα χέρια τους ευκολότερα και γρηγορότερα απ’ ό,τι νόμιζαν.

Έχουν δικαιωθεί πλήρως όλες οι επιλογές τους, κυρίως ο αγώνας κατά του μνημονίου και η μοναδική πρότασή τους για "ανάπτυξη" καθορίζει τις εξελίξεις. 

]Στις δημοσκοπήσεις πολύ σύντομα θα υπερτερούν του ΠΑΣΟΚ και ήδη τρέχει δημοσκόπηση όπου προηγούνται μία μονάδα. Οι συζητήσεις με τον Καρατζαφέρη για συνεργασία βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο. Η προσωπική νίκη του Σαμαρά στις επόμενες εκλογές θα αποτελούν την ιστορική δικαίωση της καθαρής δεξιάς που βρίσκεται στο περιθώριο της ιστορίας από την Μικρασιατική καταστροφή και έκτοτε.

Γνωρίζουν ότι δεν χρειάζονται ούτε υποχωρήσεις, ούτε λογικές συναίνεσης και εθνικής συνεννόησης. Με την στρατηγική που ακολουθούν θα «πάρουν» το Μαξίμου και μετά πολύ δύσκολα θα δημιουργηθούν συνθήκες εναλλαγής της εξουσίας. Μόνον αυτοί έχουν πρόγραμμα και λύσεις και μόνον όταν θα έχουν την εξουσία θα υπάρχουν λόγοι ….εθνικής συνεννόησης!

1 σχόλιο :

SV2YC είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.