Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Μόνο ο Παπαγιάννης θα μπορούσε να κάμει τέτοια κακοήθεια!

Απίστευτο αυτό που έγινε σήμερα στο φίμωτρο του παπαγιαννισμού! Θλιβερό και μακάβριο. Ο παπαγιαννισμός ταιριάζει στο νεκροταφείο! Από την καταθλιπτική μανία τους να μας πείσουν ότι ο Σαμαράς είναι ο μεγαλύτερος ηγέτης όλων των εποχών ή κάτι τέτοιο και ότι τους έχει όλους κατατροπώσει, εκμεταλλεύτηκαν ακόμη και την κηδεία του Μιλτιάδη Έβερτ. Για να .................
...........................
κάμουν χυδαία προπαγάνδα. 
Παραβιάζοντας κάθε κανόνα ευγένειας και ευπρέπειας. Παραβιάζοντας κάθε έννοια σεβασμού του χώρου και μνήμης του εκλιπόντος. Σάμπως ο Σαμαράς σεβάστηκε ποτέ τον Μιλτιάδη Έβερτ; Διαστρεβλώνουν βασικές ιστορικές αλήθειες για να υμνήσουν έναν από τους "δολοφόνους" του Έβερτ. Λίγη ιστορία να ξέρει κάποιος καταλαβαίνει τι λέω! 
Σχολίαζαν καυστικά τα χαμόγελα και τις παρουσίες, χωρίς να βλέπουν τα χασκόγελα του Σαμαρά και της παρέας του.
Μάθαμε επίσης ότι μόνο το Σαμαρά χαιρετούσε ο κόσμος ενώ τους υπόλοιπους τους ........ έφτυνε! Λαϊκισμός του κατωτάτου. Πιο κάτω δε γίνεται. Επίδειξη αισχίστης κακοήθειας. Δεν περιμέναμε και τόσο μεγάλη βαναυσότητα και αναξιοπρέπεια.

Οι ευσεβείς πόθοι τους, γίνονται ανελέητες και συνάμα θλιβερές αναρτήσεις στα φίμωτρα της Συγγρού. Ο Λαζαρίδης γράφει στο φίμωτρο; Δεν θα μας εξέπληττε!

Δεν υπάρχουν σχόλια :