Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Όλα τα «παιδιά» βρίσκουν τη θέση τους στη Νέα ΝΔ

Μαθαίνουμε ότι στις Σέρρες θα είναι υποψήφιος ο γιος του Αχιλλέα Καραμανλή. Έτσι ξεπληρώνονται τα γραμμάτια. Το νέο παρουσιάζεται διθυραμβικά. Δίπλα στον μεγάλο μεσσία Σαμαρά χωρούν πολλοί μικροί μεσσίες! Η χαρά του μεσσία στη ΝΝΔ. Γιοί και κόρες παλαιών στελεχών έχουν αναλάβει ήδη υψηλά καθήκοντα και παίρνουν σειρά και οι υπόλοιποι. Ο πόλεμος στην οικογενειοκρατία τελείωσε και ένας ...........................
..........................
 «νέος υπέροχος» κόσμος ανέτειλε στη Νέα Ξου ΝΔ. Όπου ακούς πολλά "νέα", κράτα "παλιά" καλάθια, ξηλωμένα από την διεφθαρμένη εξουσία .... 
Οι σκληροί μηχανισμοί και οι βαρονίες επιβάλλουν την θέλησή τους, χωρίς το παραμικρό εμπόδιο. Αυτό συμβαίνει πρώτη φορά και σε τόσο μεγάλη ένταση στη Νέα Δημοκρατία!
Πόσο στοίχημα! Στην επόμενη χρυσανθική ομιλία του Ηγέτη, θα υπάρχει εκτενής αναφορά κατά της οικογενειοκρατίας και των μηχανισμών και των φέουδων και του πολέμου που έχει ξεκινήσει ο Αντώνης κατά του παλαιοκομματισμού. 
Έτσι για να γελάνε οι παλιοί και να κάνουν παρτάκια οι νεότεροι!
 Ρε γελάνε με την πάρτη σου Αντώνη! Σ’ έχουν πάρει στο ψηλό οι Φεουδάρχες!...! 
Σου κάνουν "μπιζ" οι Ρηγιλάριοι! 
Τι κι’ αν αλλάξατε διεύθυνση. 
Πάντα θα τους κουβαλάς γιατί αυτή η σαπίλα σε ανέδειξε. Συν τη δική σου «ανοιξιάτικη» σαπίλα, ωραίες μυρωδιές έχετε μαζέψει στη Συγγρού! 
Πες και ένα γεια στους μηχανισμούς από εμάς! Θα στο χρωστάμε χάρη που τους φορτώθηκες!

Δεν υπάρχουν σχόλια :