Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Ξευτίλα της «επαναστατικής» ξΝΔ με τους «Φίλους της Μακεδονίας» στο ΕΛΚ_ (κάτω παύλα)

Τελευταία κάτι έχουν πάθει τα ακροδεξιά παλικάρια του Σαμαρά. Οι Άντρες του Αντινιούς! Ξαναμασάνε τα ίδια και τα ίδια και το έχουν ρίξει στις σεξουαλικές επιλογές των Ελλήνων. Λέτε να την έχουν πέσει στην ανακάλυψη σεξομέτρων; Κάτι τους αποσπά!
Τί είναι τα σεξόμετρα(κοινώς κωλόμετρα); Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες είναι ένα μηχάνημα από το οποίο θα περνάς και θα σου λένε αμέσως πόσο gay είσαι, άρα δεν θα σε εγκρίνουν για σύντροφο στα «επαναστατικά» τους συνέδρια, έτσι και βαρέσεις κόκκινο! Όχι πως θα χάσεις και τίποτα δηλαδή, αλλά ούτε στο αντι νιους θα σ΄αφήσουνε να ..........................
.............................
σχολιάζεις! Αυτό είναι καταστροφή!
Εδώ ο κόσμος καίγεται στο ΕΛΚ και αυτοί ασχολούνται με κώλους! Το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα(ΕΛΚ) ετοιμάζει κοινή συνέντευξη τύπου με τον ΥΠ. Εξωτερικών της ΠΓΔΜ. Ξέρετε γιατί; 
Το ΕΛΚ ετοιμάζει κάτι πολύ εντυπωσιακό. Πρόκειται να εγκαινιάσει μια άτυπη διεθνής ομάδα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο που λέγεται «Φίλοι της Μακεδονίας». Σας διαβεβαιώνουμε ότι δεν αφορά τους «Άγιους» Άνθιμους, τους Ψωμιάδες και τους Μπουμπούκους. Δεν αφορά τους Μακεδονοπατέρες της Ακροδεξιάς. Τους Σκοπιανούς αφορά ρε! 
Πού’ σαι Φαήλο να κάμεις Θερμοπύλες! Όρμα με τις φοράδες σου! Γιατί τις τάϊζες τόσα χρόνια ρε καβαλάρη; Θα σου ξαναδοθεί τέτοια ευκαιρία; Πάρτα σπαθιά και τα λιβάνια και τα καριοφίλια! 
Όρμα γιατί ο Αντώνης πρόδωσε το Έθνος, την Πατρίδα, τη Φυλή, τη Σάρα, τη Μάρα και όλα τα ιδανικά των συντρόφων αντινιούσηδων! Για μια Πατρίδα ζείτε ρε! Ξεσηκωθείτε!
Πήραν την Πόλη οι Σκοπιανοί και σεις κοιτάτε κώλους και σεξόμετρα;

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Η παρουσίαση της «Μακεδονικής» ομάδας που αναφέρεσαι έγινε με κάθε επισημότητα, στα μέσα του Φλεβάρη, πριν λίγες βδομάδες, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες, από τον ευρωβουλευτή του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Μάρτιν Κάστλερ, ο οποίος, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του ΕΛΚ, θα δώσει συνέντευξη Τύπου μαζί με τον υπουργό Εξωτερικών της ΠΓΔΜ Αντόνιο Μιλόσοσκι...


Η ΝΔ έπρεπε θεσμικά να αποτρέψει τη δημιουργία της προπαγανδιστικής αυτής ομάδας του ΕΛΚ η οποία χρησιμοποιεί το όνομα της Μακεδονίας μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο και όχι να ψελλίζει εκ των υστέρων και χαμηλόφωνα, μέσω της κ. Γιαννάκου, δικαιολογίες περί ιδιωτικής πρωτοβουλίας δήθεν ενός μόνο ευρωβουλευτή του ΕΛΚ. Τις ανακοινώσεις για την πρωτοβουλία τις εκδίδει επίσημα το ΕΛΚ και όχι ένας ευρωβουλευτής.


Θυμίζουμε πως ανάλογη προσπάθεια από το ΕΛΚ είχε γίνει πριν δύο χρόνια όταν στην ηγεσία της ΝΔ και Πρωθυπουργός ήταν ο Κώστας Καραμανλής και στο Υπουργείο Εξωτερικών η Ντόρα Μπακογιάννη η οποία με τις ενέργειές της απέτρεψε τότε την δημιουργία της εν λόγω ομάδας.