Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Συγνώμη! Γιατί σκούζουν οι Μηταράκηδες; Τους πάτησαν τον κάλο;

Αυτοί δεν ήταν που έλεγαν ότι έχουν νέο μείγμα στην αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας; Αυτό δεν επρότειναν; Γιατί τα τσιράκια τους το παίζουν κομουνιστές κρατιστές επειδή όπως λένε θα ξεπουληθεί η περιουσία «μας»; Θεωρούν μάλιστα ότι οι συμφωνίες έχουν γίνει. Αν πάρετε ένα ένα τα έντυπα της ΞΝΔ θα διαπιστώσετε εύκολα το χαμηλό τους επίπεδο και την βρώμικη προπαγάνδα! Ο Αντώνης θα μας έλυνε τα προβλήματα σε ένα χρόνο με την .......................
........................
 αξιοποίηση της δημόσια περιουσίας. Τι θέλει; Μάλλον χάνουν τις μίζες οι κολλητοί και τα σκληρά αγόρια της Άνοιξης. Γι’ αυτό ωρύονται!
Το μόνο χειροπιαστό που έχουν παρουσιάσει μέχρι στιγμής οι νομπελίστες μάγοι και οικονομολόγοι του Σαμαρά, είναι η αξιοποίηση του δημόσιου πλούτου. Όταν όμως το κάνουν άλλοι τότε είναι δοσίλογοι, προδότες, πουλημένοι και ό,τι μπορεί να φανταστεί το ακροδεξιό πατσαβουριό της Συγγρού!
Αν κατάλαβα καλά αλλιώς θα ξεπουλήσουν τη δημόσια περιουσία οι Πιπιλομανώληδες. Με τους κουμπάρους Μηταράκηδες και τα παιδόγγονα της Βαρονίας. Μη φωνάζετε παιδάκια; Δεν θα πάρετε! Γρήγορα στη Β’ Εθνική, να μη σας βάλω παρακάτω!

Δεν υπάρχουν σχόλια :