Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Τρίζουν τα κόκκαλα του Εθνάρχη Βενιζέλου

Το σπίτι του Εθνάρχη Ελευθερίου Βενιζέλου επισκέφθηκε ο γνωστός πραιτοριανός της Συγγρού, Μάξιμος Χαρακόπουλος. Και ύμνησε έμμεσα μέσα στο σπίτι του Βενιζέλου, τον δισέγγονο της Πηνελόπης Δέλτα, Σαμαρά, αυτόν που περιτριγυρίζεται από κάθε είδους ακροδεξιά, λαϊκοδεξιά και νεοδεξιά μπουμπούκια. Τον θυμήθηκε μάλλον λόγω του ...........................
...........................
«Τρελαντώνη» που έγραψε η Δέλτα. Γιατί αν ήξερε με ποιούς μιλά σήμερα ο "δισεγγονός", θα τον είχε αρχίσει στις κλωτσιές και τα χαστούκια!
Η προγιαγιά Πηνελόπη για να θαυμάζει τον Λευτεράκη, είχε τους λόγους της. Αλλά να γίνεται πια και τόσο γλειφιτζούρι στην παρέα της Συγγρού, πάει πολύ άσχημα. Κάθε μέρα κάποιος, μας υπενθυμίζει ότι ο Σαμαράς είχε προγιαγιά τη Δέλτα! Ο Σαμαράς ο "δισέγγονος"! Πω πω ξευτίλα! Αλλά και να λέει ο Μάξιμος, ότι η σημερινή ΝΔ είναι ο γνήσιος συνεχιστής των Φιλελευθέρων πάει πολύ. Είναι υβριστής και ανιστόρητος!
Δηλαδή αν μπει στο σπίτι του Τσε Γκεβάρα θα θυμηθεί τον νυν ακροδεξιό (πρώην Ρήγα) Χρύσανθο Λαζαρίδη (που δεν είναι και προγιαγιά). Και τότε να δείτε κλάμα που θα ρίξει ο Μάξιμος. Θα τον ακούσουν οι φάλαινες!

Εκεί που έδωσε ρέστα, ήταν όταν ταύτισε τον φιλελευθερισμό με τη Νέα Δημοκρατία. Προσοχή! Μην το πείτε στον Λευτεράκη. Γιατί θα πετάξει κανά κεραυνό από κει που βρίσκεται. Σε λίγο θα μας λένε ότι ο Βενιζέλος έκανε τις χούντες.
Ρε Μάξιμε, τα φαντάσματα που έχετε βγάλει στη Συγγρού ήταν οι μεγαλύτεροι και χειρότεροι εχθροί του Εθνάρχη. Να ρίξουμε μια ματιά στην ιστορία για να ξεστραβωθείτε και να δειτε τί βρωμιές έλεγαν οι Λαϊκοδεξιοί σας, για τον Εθνάρχη της Ελλάδας;
Αλλά τί να σας κάνουμε. Μια ζωή τον φθονούσατε και τον ζηλεύατε γιατί προσπάθησε να μας κάμει ανθρώπους και χώρα και σεις δεν τον αφήνατε. Γι’ αυτό, άιντε στη Συγγρού σου και άσε ήσυχο το Βενιζέλο!

[Ρε Μάξιμε, πάτησες τιμημένα χώματα και τα προσέβαλλες, ανιστόρητε! Ε όχι και να μας πεις τον Σαμαρά συνεχιστή του Βενιζέλου επειδή τον θαύμαζε η προγιαγιά του και κάνανε παρέα στους καναπέδες; Ε αυτό πάει πολύ!]

Δεν υπάρχουν σχόλια :