Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Μήπως η Λούκα είναι άγρια σαμαρικιά και δεν το ξέρει;

Έχει ψαχτεί καλά η κυρία Λούκα; Πολύ "επανάσταση" την έχει δει ή κόλπο κάνει; Δεν μπορεί να βγαίνει και να την πέφτει τόσο ψυχρά στους ελεγκτές του ΔΝΤ όταν έρχονται; Όταν βέβαια λείπουν ούτε κουβέντα! Μήπως μας κάνει «ανυπακοή» για την σοσιαλιστική της πελατεία; Όλα παίζονται γιατί είναι περίεργο μια υπουργός του μνημονίου να μας ...............

................
τη βγαίνει «ανυπάκουη» κουκουοδέξια!
Δαφορετικά μιλάμε για κάποιου είδους μετάλλαξη. Με το που έρχονται οι ελεγκτές στον ελληνικοό εναέριο χώρο παθαίνει κάτι και της βγαίνει η "επανάσταση"! Θέλει όλα να τα γκρεμίσει! Όταν φεύγουν, πέφτουν τα δόντια του βρικόλακα και οι τρίχες του λυκάνθρωπου. Ξαναγίνεται άνθρωπος. Επιστρέφει στην πραγματικότητα. Πολύ πλάκα η Λούκα!
Αν δεν σου πάει κυρία μου το μνημόνιο, τράβηξε μια ηρωική παραίτηση κα άσε κάποιον άλλον να χειριστεί το θέμα.
Θεωρείται αδιανόητο η κ. Κατσέλη (οικονομολόγος γαρ) να μην καταλαβαίνει την αναγκαιότητα του μνημονίου με την κατάσταση που υπάρχει. Εκτός και αν κάνει παρέα με τους μάγους της Συγγρού. Τους οικονομολόγους του Αντώνη. Και αυτοί κάτι τέτοιο παθαίνουν. Όταν βρίσκονται έξω μετατρέπονται σε ιππότες της στρογγυλής τραπέζης του μνημονίου. Μόλις πατάνε τα πόδια τους στην Ελλάδα, γίνονται λυκάνθρωποι και αγριόγατες , σαν την Κατσέλη ένα πράμα.
Σε τι μοιάζουν αυτές οι δύο συνομοταξίες; Μόλις τους πλησιάσουν οι ελεγκτές, ηρεμούν. Λες και κρατάνε αγιαστούρες οι ΔουΝουΤούΔες! Ένα απίστευτο πράμα. Το λέμε για τους επιστήμονες που θα μελετήσουν το πολιτικό αυτό φαινόμενο στο μέλλον! Όλοι τους μπροστά στους εκπροσώπους των μηχανισμών στήριξης κάθονται προσοχή. Δε βγάζουν άχνα!  Πολύ κωμικοτραγική η όλη κατάσταση!

Δεν υπάρχουν σχόλια :