Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Ρεζίλι κάνει τον Καραμανλή το σαμαρικό Mega

Εκεί που το μήνυμα ήταν η ομόνοια, τα χαμόγελά και η ενότητα της …. παράταξης, μας τα χάλασε το σαμαρικό Mega. Οι πραιτοριανοί του Σαμαρά αποφάσισαν να εκθέσουν όσο μπορούν περισσότερο τον πρώην πρωθυπουργό και τελικά έβγαλαν το άχτι τους στα ...............
....................
αποκαλυπτήρια του ανδριάντα του Καραμανλή. Του την είχαν στημένη γιατί γνωρίζουν καλύτερα το συγκρουσιακό παρασκήνιο.
Ενώ ο Σαμαράς πέταξε Θεσσαλονίκη με οικονομική πτήση για το θεαθήναι φυσικά αλλά και για να το παίξει φτωχαδάκι του λαού, μεροδούλι, μεροφάι και υπενθύμισε στο λόγο του τη «δωρικότητα» του Καραμανλή(ε δεν επελέγη και τυχαία το συγκεκριμένο απόσπασμα;), καπάκι οι ελεγχόμενοι από την Ρηγίλλης, δημοσιογράφοι του Mega μας ενημέρωσαν για την πανάκριβη πτήση του Καραμανλή Β’ (γνωστού και ως Κωστάκης), στη Θεσσαλονίκη. Ειδικά ναυλωμένη πτήση που κόστισε 250 χιλιάρικα. Πληρωμένα από το κόμμα, ενώ του Σαμαρά πληρωμένα μάλλον από το παρακράτος της Ρηγίλλης, γι’ αυτό και δεν ενοχλούν!
Τελικά δεν υπάρχει καν ωραία ατμόσφαιρα στο εσωτερικό της ΝΔ. Θυμίζει καζάνι που βράζει και ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί! Τυπικά ανταλλάσσουν χειραψίες και χαμόγελα. Για τις κάμερες και τα οχτάδικα. Στις σκοτεινές αίθουσες της Ρηγίλλης, παίζεται ένα εξοντωτικό παιχνίδι εξουσίας με στόχο την απόλυτη επικράτηση στο εσωτερικό του κόμματος. Ένα έχουμε να πούμε. Καλά να πάθει ο Καραμανλής, γιατί αυτός έδωσε το περίφημο "δαχτυλίδι" στο Σαμαρά, με σκοπό να ελέγξει ευκολότερα τα σενάρια της επιστροφής του στην προεδρία του κόμματος ….. Αυτός έβαλε τους "λύκους" στο μαντρί του θείου του ..... Αυτός να τους λούζεται!

Δεν υπάρχουν σχόλια :