Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Στη ΝΔ πανηγυρίζουν επειδή λέει «δικαιώθηκαν» στο σκάνδαλο του Βατοπεδίου!

Όλα μια χαρά! Δεν έγιναν ανταλλαγές, δεν υπήρξε καμιά παρατυπία. Όλα έγιναν νομότυπα και ήρθε η «ώρα της δικαίωσης»! Δηλαδή το σκάνδαλο παραγράφηκε οπότε και κανένας δεν τιμωρείται. Σε μια κοινωνία που διψά για ................
.................
απονομή δικαιοσύνης, στη Νέα Δημοκρατία πανηγυρίζουν για την ατιμωρησία των εμπλεκομένων σε ένα «ιερό» σκάνδαλο που ταλάνισε τον τόπο.
Με γνώμονα την ατιμωρησία αντιλαμβάνεται η Νέα ΝΔ τη διαφάνεια, τη δικαιοσύνη και την ανύπαρκτη αυτοκριτική της. Η αίσθηση του δικαίου αφορά μόνο φτωχούς και ανήμπορους πολίτες. Οι ισχυροί μεγαλοπαράγοντες περνάνε στο απυρόβλητο και δεν υφίσταται γι’ αυτούς η παραίνεση για «άπλετο φως» ή τέλος πάντων «όλα στο φως» ….
Η παραγραφή, ένα προνόμιο βουλευτών και κομμάτων αποτελεί σανίδα σωτηρίας για τα μεγαλύτερα σκάνδαλα που απασχόλησαν την κοινή γνώμη τα τελευταία δέκα χρόνια. ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, πανηγυρίζουν για τις παραγραφές τους, οι οποίες εξασφαλίζονται με διάφορα κοινοβουλευτικά τερτίπια, όπως παρακώλυση της δικαιοσύνης, κλεισίματα Βουλής και άλλα ανεύθυνα φαιδρά που δημιουργούν δύο κατηγορίες πολιτών. Αυτοί που τιμωρούνται δια ροπάλου και αυτοί που «παραγράφονται» δια του ιδίου ροπάλου!...!

Δεν υπάρχουν σχόλια :