Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Ο πρώην γεν. διευθ. ΝΔ Τζαφέρης πάει Δημοκρατική Συμμαχία, η Πυργιώτη Ευρωβουλή και ο Βορίδης δεν ξέρει τι να πρωτοδιαλέξει !

Οι πολιτικές ανακατατάξεις και μετακινήσεις στελεχών και υποστηρικτών, δινουν και περνουν στο παρασκήνιο και αναμένεται να ενταθούν το επόμενο διάστημα. Η μεγάλη έκπληξη ήρθε από τη Μαριάννα Πυργιώτη, που τολμησε να ...........

...............
εισέλθει στην πολιτική σε πολύ δύσκολους καιρούς και μπράβο της γι αυτή την κίνηση. Εδώ στο antiitroktiko τη Μαριάννα την πάμε πολύ.
Ο πρώην γενικός διευθυντής της ΝΔ Μελέτης Τζαφέρης (και όχι Καρατζαφέρης) θα είναι κατα πάσα πιθανότητα υποψήφιος με το κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη στην Περιφέρεια Αττικής. Ο Τζαφέρης βραβεύθηκε το 2008 ως Quality Manager της χρονιάς και υπήρξε ανώτερο στέλεχος της TUV.
Από το "μέτωπο" του Βορίδη τώρα, τα τελευταία νέα λένε πως βαδίζει προς ΝΔ και όχι προς Δημοκρατική Συμμαχία και μάλιστα ο ίδιος ο Καρατζαφέρης συγκαταθέτει σε μια τέτοια μετακίνηση, θέλοντας να αντιμετωπίσει με ορθολογισμό το αδιέξοδο στις σχέσεις του με τον βουλευτή.
Ακούστηκε (nonews) ότι ο Καρατζαφέρης διαπραγματεύτηκε το θέμα ευθέως με τον Σαμαρά και σε συνάρτηση με την ανταλλαγή με άλλα στελεχη της ΝΔ ή περιφερειακά αυτής (βλέπε Μαντούβαλος).
Βέβαια από την πλευρά της ΝΔ υπάρχει καχυποψία για τον συγκεκριμένο πολιτικό λόγο του ακροδεξιού παρελθόντος του, από την άλλη ο Μακης Βορίδης αποτελεί ένθερμο υποστηρικτή του Μνημονίου ως μοναδική εναλλακτική που είχε η χώρα, οπότε είμαστε περίεργοι να δουμε πως θα ξεπεραστεί ο συγκεκριμένος σκόπελος από την πλευρά του Σαμαρά...αλλά εντάξει, πολιτική είναι αυτή, θα βρεθεί ένας περιτεχνος τρόπος.
antiitroktiko.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια :