Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Οι υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης οδηγούν πιο γρήγορα στο...κρεβάτι!

Σχεδόν τέσσερις στις πέντε γυναίκες και τρεις στους πέντε άνδρες θεωρούν ότι τα sms, το Facebook και άλλα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης κάνουν τα νέα ζευγάρια να επισπεύδουν την ερωτική επαφή, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιοποιήθηκε την Δευτέρα. Ωστόσο, μόλις το 38% των .............
.....................
γυναικών απάντησαν ότι συνευρέθηκαν ερωτικά με κάποιον νωρίτερα απ΄ό,τι θα έκαναν λόγω "ψηφιακής οικειότητας", όπως προκύπτει από τις απαντήσεις των 1.200 γυναικών και ανδρών που συμμετείχαν στην τρίτη ετήσια έρευνα για το σεξ των περιοδικών Shape και Men's Fitness.

Τα smart phones και τα laptop είναι τα νέα "παιχνίδια" που οδηγούν στην κρεβατοκάμαρα, αναφέρει η έρευνα, με σχεδόν το 80% των γυναικών και το 58% των ανδρών να απαντούν ότι τα σύγχρονα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οδηγούν γρηγορότερα στην ερωτική επαφή.

Τα γραπτά μηνύματα είναι ο υπ΄αριθμόν ένα τρόπος με τον οποίο διατηρούν επαφή οι εραστές, διαπίστωσε η έρευνα, και οι άνδρες στέλνουν γραπτά μηνύματα 39% συχνότερα απ΄ό,τι τηλεφωνούν, ενώ οι γυναίκες 150% συχνότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :