Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Τώρα φταίει ο Καβαλιέρε;

Έχει γίνει της μόδας στην Ιταλία να βγαίνουν και να λένε ότι είχαν μια ξεπέτα με τον Μπερλουσκόνι. Σε λίγο θα ψάχνουν να βρουν ποια δεν πήγε ακόμη. Η κοπέλα που βλέπετε λέγεται Ρούμπι και έτριψε το πιπέρι με τον Σίλβιο. Έτσι λέει τώρα! Το κακό όμως είναι ότι το ..............
..................
«ουάου» έγινε πριν δύο χρόνια όταν το κορίτσι ήταν μόλις 16 χρονών, δηλαδή ανήλικη. Οπότε ο πρωθυπουργός της Ιταλίας είναι παιδέρας.

Όταν όμως έπεσε στα δίχτυα του Μπερλουσκόνι η Ρούμπι παραδέχεται ότι του είπε πως είναι 19. Το «απαγορευμένο» έγινε πριν δύο χρόνια, όταν ήταν 16 και η Ρούμπι σήμερα είναι μόλις 18 και έχει κάμει κρεβάτι με τη μισή Ιταλία.
Δική μου απορία.
Έτσι όπως είναι η κοπέλα θα νόμιζε ποτέ κανείς ότι είναι 16 ή 18 ετών; Ούτε κατά διάνοια! Φαίνεται ότι είναι 25 και σκυλί του "πολέμου". Υπάρχει κανένας που θα του την έπεφτε και θα της έλεγε όχι; Και τί γύρευε με κακές παρέες; Με τον Σίλβιο τακίμιασε; Τάθελε ο πισινός της! ….
Τελικά σε μια Ιταλία που καταρρέει οι διάφορες που βγαίνουν και δηλώνουν θύματα της σεξουαλικής πείνας του Μπερλουσκόνι αποτελούν το καλύτερο δώρο για την παραπληροφόρηση του κοινού.

Δεν υπάρχουν σχόλια :