Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Ο Γερουλάνος βλέπει τον Αντώνη και του θυμίζει το Γιώργο! Θα μας τρελάνουν;

Περίεργα πράγματα θα μου πείτε στο Υπουργείο Πολιτισμού! Ο Παπανδρέου έδωσε το υπουργείο στον κολλητό του Γερουλάνο και το υπουργείο το είχε πιο μπροστά ο Σαμαράς. Με μια λεπτομέρεια! Ο πρίγκιψ Γερουλάνος είναι ........
...............
 συγγενής του Σαμαρά και όταν βλέπει τον Γιώργο θυμάται το Σαμαρά! 
Όλα τυχαία μέχρι εδώ! Αν και θα έλεγα ότι αυτές οι περίεργες διαδρομές φιλίας, συγγένειας και εξουσίας, χρήζουν ψυχιατρικής χείρας βοηθείας για να ερμηνευτούν ολοκληρωμένα.
Ο Γιώργος έδωσε ένα κρίσιμο υπουργείο σε έναν κολλητό του για να «προστατευτεί» ο άλλος κολλητός του και συμφοιτητής, από το πλήθος των σκανδάλων που απαρτίζουν μια μικρή αλλά κρίσιμη υπουργική θητεία (του Σαμαρά) στο συγκεκριμένο υπουργείο. Με πολλά golden boys, πολύ χρήμα, υπόγειες διαδρομές, παράνομους διορισμούς, ευνοιοκρατία, παραγοντισμούς  και πλήθος άλλων σκανδάλων, στη διάρκεια μόλις λίγων μηνών!
Πώς μπορούν να βγουν τα σκάνδαλα του Σαμαρά στη φόρα όταν αυτό το περίεργο ιψενικό τρίγωνο σχέσεων φαίνεται ότι έχει αναλάβει να τα συγκαλύψει και να περάσουν «όλα», όχι στο φως αλλά στο σκοτάδι του απυρόβλητου!
Συγγενικές φιλίες με πολλές προεκτάσεις και πολλά πάρε δώσε  πίσω από τις κουρτίνες της εξουσίας! Για πολύ καλό "καθάρισμα" στο Γερουλάνο! 

Δεν υπάρχουν σχόλια :