Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Το Θέατρο Σκιών και οι «ΝΤΙΝΤΗΔΕΣ Α.Ε.»

Πατριώτες καλημέρα (και τι μέρα είναι αυτή!!!)
Πρέπει να είστε όλοι υπερήφανοι για τον φίλο σας τον πατριώτη Αναλυτή. Αυτόν (εμένα δηλαδή μην ξεχνιόμαστε) που σας αναλύει σχεδόν κάθε εβδομάδα τις πολιτικές εξελίξεις, πρωτίστως όμως αυτά που ........................
....................
συμβαίνουν στο κόμμα μας, μετά την ανάληψη της αρχηγίας από τον λαοπρόβλητο και λαοφιλή Ηγέτη μας, τον μέγα Αντώνιο το Α' ή Νενέ ή Ζιγδαντώνη (τον σταυρό σας και υπόκλιση αμέσως υποτακτικοί).
ΝΑΙ λοιπόν πατριώτες!Την εβδομάδα που πέρασε δέxθηκα και εγώ πρόταση από τον Ηγέτη μας να μετάσχω στον ανασχηματισμό και να αναλάβω καθήκοντα, άκουσον άκουσον, Κυβερνητικού εκπροσώπου στην θέση του κόκκινου Πάνου!!! Τι τιμή και τι ευθύνη!!! Βεβαίως δεν μιλάμε για κυβερνητικό ανασχηματισμό όπως φαντάστηκαν οι περισσότεροι που επιλέχθηκαν και τρέξανε να παραγγείλουν κουστούμια….. Αυτό ήταν … ολίγη ονείρου όπως λέμε "βάλε ολίγη από γιουβέτσι" ! Όμως ήταν κάτι πολύ πιο σημαντικό. Ήταν ανασχηματισμός "σκιώδους" Κυβέρνησης!! Θα πολεμάμε είπε ο Ηγέτης μας τον Γιωργάκη και την παρέα του από τα παρασκήνια, σαν «σκιές», κάτι σαν το θέατρο σκιών του συχωρεμένου Ευγένιου Σπαθάρη.
Και ρώτησε τον εαυτό του ο Ηγέτης μας, πόσους χρειαζόμαστε γι’ αυτόν τον πόλεμο; Τουλάχιστον τριπλάσιους από όσους έχει ο Γιωργάκης, απάντησε στον εαυτό του ο Ηγέτης μας και άρχισε να μετράει. Τριάντα ο Γιωργάκης , ενενήντα εμείς!! Όχι παίζουμε…. «Θα τον κάνω σκόνη» ανέκραξε ο Αντώνιος ο Α’ ή Νενές και όλοι γύρω του έμειναν ευχαριστημένοι γιατί μοιράστηκαν χαρτοφυλάκια και ρόλοι για τον κάθε πικραμένο, είτε αυτός είναι Φαηλικός είτε είναι βαψομαλλιάς και Ντιντής!!!

Δηλαδή αδέρφια πατριώτες έχουμε 84 Υπουργούς και Υφυπουργούς και Γραμματείς και Τμηματάρχες για να διοικούν τους 14 που έμειναν χωρίς χαρτοφυλάκιο!! Δηλαδή όταν και αν πότε γίνουμε Κυβέρνηση πόσους Υπουργούς θα έχουμε; ΟΛΟΥΣ, και τους 155 – 160!! Όσους χρειάζεται το κόμμα μας για να είναι πρωτίστως ενωμένο και να μην έχουμε διαρροές προς το μισητό δεκανίκι!!! Έτσι και τον πισινό μας διασφαλίζουμε και οι ντιντήδες είναι ευχαριστημένοι και εφαρμόζουμε το δόγμα για αυστηρή λιτότητα και περικοπή των δαπανών του δημοσίου, κάτι που εμείς έμπρακτα το δείχνουμε ξεκινώντας με την «σκιώδη» Κυβέρνηση των 84 Υπουργών!!!

Και ποιος θα τους συντονίζει όλους αυτούς; Ο σύντροφος «πατριώτης Χ2» Φαήλος βεβαίως, ο οποίος όταν παρεκτρέπονται θα τους ρίχνει κανένα μπινελίκι και ένα μαστίγωμα στον ποπό, και οι ντιντίδες θα μπαίνουν σε τάξη,,,

Όσον αφορά εμένα πατριώτες, αφού ο Ηγέτης μας έφθασε μέχρι στην αφεντιά μου να προτείνει την θεσάρα που σας είπα πιο πάνω (μήπως για να σταματήσω να γράφω;;;) ένοιωσα βαθιά συγκίνηση και περηφάνια , αλλά τελικά δεν την δέχθηκα. ΝΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΑΡΝΗΘΗΚΑ!!! Γιατί δεν θα μπορούσα ποτέ να κάνω κάτι που θα πλήγωνε τον σύντροφο πατριώτη κόκκινο Πάνο με το φυσικό κομοδινί μαλλί!! Ξέρω καλά (όπως και οι γάτες ακόμα) ότι ήθελε να μείνει εκπρόσωπος
για να έχει μπροστά του κάμερες και μικρόφωνα, και έτσι αρνήθηκα την θέση….

Ο κόκκινος Πάνος όμως, γνωστός για την τεράστια ευχέρεια στις Γλώσσες (όχι, μην το πάτε αλλού αυτό) αλλά και τις ανεξάντλητες γνωριμίες και το κύρος που διαθέτει στο εξωτερικό, και μετά από μεγάλη πίεση του σοφού Ηγέτη μας Αντωνίου του Α’ ή Ζιγδαντώνη ή Νενέ, αναγκάστηκε να δεχθεί την θέση του «σκιώδους» (και όχι «άφαντου» όπως λένε οι κακές γλώσσες) Υπουργού Εξωτερικών!! Δηλαδή είναι ο άνθρωπος που θα διαπραγματεύεται στο εξωτερικό για την χώρα μας και θα συνομιλεί με την μισητή Μέρκελ αλλά και την Χίλαρι!!! Λέγεται μάλιστα ότι οι δύο αυτές, πίεσαν πολύ τον Ηγέτη μας να δώσει την θέση αυτή στον κομοδινί Πάνο γιατί τον εκτιμούν απεριόριστα!! Και να που αποκτήσαμε τελικά πατριώτες ισχυρή φωνή στο εξωτερικό…. Αυτό λοιπόν το παλικάρι με το τεντωτό ανάστημα μαζί με τον νέο Τσάρο της Οικονομίας, τον βραβευμένο και διεθνώς αναγνωρισμένο Νότη Μηταράκη και τους βουλευτές, Λαμίας Σταϊκούρα και Κυκλάδων Βρούτση, θα σπρώξουν το κόμμα μας ακόμα πιο μπροστά. Όσοι από εσάς πατριώτες δεν τους ξέρετε τους τρεις τελευταίους, να τους μάθετε αμέσως γιατί δεν μπορεί να βοά η Ευρώπη για το μέγεθος των γνώσεων τους και εσείς να μην ξέρετε ούτε το όνομα τους!!!

Θα επανέλθω πατριώτες να σας εκθειάσω και άλλα μέλη «σκιές» μόλις ξεκινήσει η παράσταση του θεάτρου. Και μην παρασύρεστε σε απογοήτευση επειδή μόλις ανέλαβαν οι Υπουργός και Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Γιαννόπουλος και Γιακουμάτος ( εμπνευστής του «tsoglan boys” και δημόσια διαλαλήσας ότι δεν είναι ντιντής ούτε βάφει τα μαλλιά του) διαφώνησαν
λιγάκι και άλλα είπε ο ένας και άλλα ο άλλος!!! Δεν πρόλαβαν ακόμα να πάρουν γραμμή ρε, παιδάκι μου, σιγά τα αυγά……

Έτσι λοιπόν και οι 84 «σκιές» θα ξεκινήσουν με δύναμη και πάθος το αγώνα να ξεκολλήσει το κόμμα μας επιτέλους από τις -9 μονάδες που είναι ακόμα (από την εποχή που δεν υπήρχε αντιμνημονιακή πολιτική) πίσω από τον Γιωργάκη, όπως έδειξε σημερινό γκάλοπ της Public Issue στο βαρόμετρο του Σκάϊ!

Ο Αναλυτής

ΥΓ: Μανία έχει ο Ηγέτης μας με τις αλλαγές στην ονομασία του κόμματος μας. Αλλά του το συγχωράμε γιατί κάθε φορά πλησιάζει στο ζητούμενο! Από ΝΔ την έκανε ΝΝΔ μετά Νέα Πολάν
και τώρα μετά από εισήγηση του … εξωκοινοβουλευτικού Συμβούλου του Φαήλου ή Φίφη, προχωράει στην μετονομασία σε «ΝΤΙΝΤΗΔΕΣ Α.Ε.» για να είναι πιο κοντά στο πνεύμα της στροφής προς τον ιδιωτικό τομέα, της εξυγίανσης και της περιστολής του δημόσιου τομέα.

Ο Αναλυτής πάλι

ΥΓ: Και ποιος μπήκε στη θέση που εγώ αρνήθηκα; Ένας αλλήθωρος και άγνωστος εξωκοινοβουλευτικός δημοσιογράφος που ούτε το όνομα του δεν θυμάμαι!! Που έμπλεξες καημένε μου και δεν καθόσουνα στα αυγά σου τέτοιες εποχές…. Θα σε φάει μαύρο (μάλλον κομοδινί) φίδι κακομοίρη μου… Αλλά και εσύ ρε, (συγνώμη μου ξέφυγε) Ηγέτη, πήγες και έδωσες την θέση που μου πρόσφερες σε αυτόν τον άσχετο;;; Κάτι θα ξέρεις όμως Εσύ!

Ο Αναλυτής και τέλος

Δεν υπάρχουν σχόλια :