Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Απίστευτο! Έρχονται οι Εξωγήινοι Έλληνες να μας βοηθήσουν!

Το βρήκαμε πάλι! Οι εξωγήινοι που πρόκειται λέει να έρθουν το 2012, είναι ελληνικής προελεύσεως. Το γράφουν στην ούγια της! Εμείς φύγαμε απ’ το πολιτισμένο διάστημα πριν εκατομμύρια χρόνια και χαθήκαμε στον ....................
...................
υπανάπτυκτο πλανήτη Γη. 
Είχαμε όλα τα γκάτζετ της τεχνολογίας, τα σέα μας, τα μέα μας και μα κατάπιε ο βάρβαρος πολιτισμός των γήινων! Τώρα μας ανακάλυψαν και επί τη ευκαιρία θα μας σπρώξουν και λιγάκι. 
Η χαμένη φυλή του Έθνους είμαστε, μη μας δώσουν μια χείρα βοηθείας; Όχι μόνο θα μας βοηθήσουν, αλλά και θα μας πάρουν μαζί τους να επιστρέψουμε στον θρυλικό Έψιλον, όπου και η κοινή πατρίδα των Ελλήνων του σύμπαντος. 
Τώρα βρισκόμαστε σε αποικία, αλλά οι υπόγειοι λαοί του πλανήτη (υποχθόνιοι) έχουν δώσει σήμα που επιτέλους το έπιασαν τα αδέρφια μας και έρχονται να μας βοηθήσουν!
Πάει τρελάθηκε ο κόσμος! Και τα διαμάντια, με τα πετρέλαια που έχουμε στο υπέδαφος, ποιός θα τα πάρει, έτσι και τα’ αφήσουμε πίσω μας; 
Εγώ δεν πάω πουθενά, εδώ θα μείνω. Θέλω τα διαμάντια μου και νάναι και γαλάζια. Μη μου δώσετε κανά ροζ γιατί θα γίνει της … Αφροδίτης!...!

Δεν υπάρχουν σχόλια :