Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Γρυλλάκης – Μαυρίκης κατηγορούν μέσω Θέμου, ξανά τη Ντόρα με μια αποδεδειγμένα πλαστή κασέτα!

Ο Θέμος σε πανικό!
Οι δύο γνωστοί πράκτορες που ήταν πάντα ενάντια στη Ντόρα και πάντοτε στην υπηρεσία του Σαμαρά, βρίσκονται ξανά στο προσκήνιο και αναμασούν περσινά ξινά σταφύλια! Είναι γνωστό ότι Γρυλλάκης και Μαυρίκης ήταν δύο άτομα που δούλευαν όσο κανένας άλλος για την πτώση της Κυβέρνησης Μητσοτάκη. Ο ρόλος του Γρυλλάκη ήταν η παρακολούθηση των κινήσεων Μητσοτάκη.
Η επαναφορά της υπόθεσης των υποκλοπών με μια πλαστή κασέτα αποδεικνύει τον πανικό του συστήματος Σαμαρά αλλά και του ίδιου του Θέμου! Είναι επιβεβαιωμένο ότι η απόγνωση αποτελεί κακό σύμβουλο!
Από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ που διαδέχθηκε αυτήν του Μητσοτάκη είναι γνωστό ότι ....................
.....................
έγινε κάθε προσπάθεια παραπομπής της Ντόρας! Και αθωώθηκε. Η Επιτροπή έστειλε σε Γερμανούς εμπειρογνώμονες την συγκεκριμένη κασέτα που υπαινίσσονται Αναστασιάδης-Γρυλλάκης_Μαυρίκης, το τρίγωνο της απάτης, και απεδείχθη περίτρανα η συρραφή διαφορετικών συνομιλιών της Ντόρας, αποτέλεσμα παρακολουθήσεων του Μαυρίκη. Παρακολουθήσεων που έκαναν στην ίδια τη Ντόρα, την οποία και εμπλέκουν σε υπόθεση που ήταν οι ίδιοι κατασκευαστές για να ευνοηθούν από τη νέα εξουσία! Τόσο Ντορικοί ή Μητσοτακικοί ήταν!
Όλες οι κατά καιρούς παραδοχές των Γρυλλάκη και Μαυρίκη έχουν αποδειχθεί ψευδείς και κατασκευασμένες. Οι άνθρωποι είναι σκευωροί και είναι λογικό να τα βρίσκουν με κάποιον σαν το Θέμο! Κύλησε ο τέντζερης! Κανένας δεν αμφιβάλει ότι αυτά είναι δεδικασμένα, γνωστά και καταγεγραμμένα. Ο Θέμος και το Θέμα του, επαναφέροντάς τα, αποδεικνύει όχι απλά την εμπάθειά του αλλά και ότι είναι συκοφάντης και λασπολόγος εκ πεποιθήσεως! 
Κάτι για το οποίο έχει οριστικά αποφανθεί πρόσφατα και ο ίδιος ο Άρειος Πάγος!

Δεν υπάρχουν σχόλια :