Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Προέχουν τα ανοιξιάτικα φέουδα και βιλαέτια στη Νέα ΝΔ …

Είναι γνωστό ότι το Δίκτυο Σαμαρά προωθεί παντού τους δικούς του ανθρώπους στη Νέα ΝΔ. το μπάχαλο θα φανεί στις επόμενες εκλογές και μάλιστα σε περίπτωση πρόωρων. 
Οι χλιαροί δεξιοί βρίσκονται προ πολλού στο στόχαστρο, ως ελλειποβαρείς! Στην Αρκαδία π.χ. διαφημίζουν από τώρα τον Χαράλαμπο Αποσκίτη, ο πατέρας του οποίου ήταν πολιτευτής της Πολιτικής Άνοιξης! Προέχουν τα ανοιξιάτικα φέουδα και βιλαέτια. Κατά μάνα, κατά κύρη δηλαδή! 
Το Δίκτυο 21 και άλλες ακροδεξιού τύπου ομάδες διεκδικούν για τον εαυτό τους την αποκλειστικότητα της ελληνολατρίας και των εθνικώς σκεπτομένων ….. Όλοι οι άλλοι είναι ΕΑΜοβούλγαροι, Τουρκόσποροι ή .............
......................
μεταλλαγμένοι από εχθρικά alliens! Σίγουρα δεν είναι Έλληνες!
Που να δείτε τι λένε για τους Κεντρώους και Φιλελεύθερους. Μιάσματα τους ανεβάζουν, προδότες τους κατεβάζουν. Είναι τελειωμένοι όσο και αν οι ίδιοι δεν θέλουν να το πιστέψουν. Για λόγους σκοπιμότητας και μόνο τους κρατάνε. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα στο Δίκτυο Σαμαρά και τίποτε άλλο.

Όσο για τον Κυριάκο που εκφράζει όλο και περισσότερο τις θέσεις της Ντόρας στο εσωτερικό της ΝΔ, του έχουν επίσης τάξει. Και ο καημένος πιστεύει ότι του λένε! Δεν έχει μέλλον κανένας μετριοπαθής στο νέο καταθλιπτικό σκηνικό της Σκληρής Δεξιάς που προωθούν τα μέλη της Πολιτικής Άνοιξης.
Όταν από τις πολλές υποσχέσεις δεν μπορούν να ελέγξουν έναν απλό ανασχηματισμό τομεαρχών και όταν έχουν υποσχεθεί και στο φούφουτο μια θέση στο ψηφοδέλτιο επικρατείας, φανταστείτε σε πόσους έχουν υποσχεθεί διαδοχές, αρχηγίες, υπουργιλίκια και κομματικά σταριλίκια!

Δεν υπάρχουν σχόλια :