Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Άνθρακες ο πολυαναμενόμενος «θησαυρός» του εκατομμυριούχου Θέμου εναντίον της Ντόρας!

Πραγματικά άνθρακες ο «θησαυρός»!
Οι δήθεν wiki-αποκαλύψεις που θα "έκαιγαν" τη Ντόρα αποτελούν μια συρραφή διαφόρων γνωστών "καταγγελιών" που έχουν απασχολήσει τον τύπο κατά το παρελθόν και έχει αποδειχθεί η πλαστότητά τους. Μια από τα ίδια.

Τελικά ο πολυ-εκατομμυριούχος Θέμος από το ζόρι που τραβά θα τα πιστέψει ενώ γνωρίζει ότι όλα είναι κατασκευασμένα για να πληγεί επικοινωνιακά η εκάστοτε Κυβέρνηση στην οποία συμμετείχε η Ντόρα ή ο Μητσοτάκης.
Εξάλλου γνωρίζουμε πλέον πως λειτουργούσαν οι «πληροφορητές» των αμερικάνικων πρεσβειών ανά τον κόσμο. Έπρεπε να .......................
.........................
δικαιολογούν οι κακομοίρηδες τα δις δολάρια που ξοδεύει για πάρτη τους ο αμερικάνικος λαός. Έπαιρναν τις διάφορες κατά τόπους φυλλάδες και αναπαρήγαγαν τον κιτρινισμό που διάβαζαν.Τόσο πολύ "δούλευαν"!
Τα περισσότερα από τα υποτίθεται εκρηκτικά στοιχεία με τα οποία ο Ασάνζ θα γκρέμιζε τον πλανήτη αποδεικνύονται απλές φημολογίες ή κουτσομπολιά σε τριτοκλασσάτες εφημερίδες τύπου «Πρώτο Θέμα» που κατά βάσιν πουλάνε τσαμπουκά, εκβιασμούς και κακοστημένες προβοκάτσιες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :