Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Με νέα δημοσκόπηση απειλεί η Ρηγίλλης

Αφού είδαν ότι ο κόσμος έσπασε πλάκα με τις δημοσκοπήσεις που έβγαλαν οι προσκείμενοι στην Ρηγίλλης, MEGA του Μπόμπολα και «ΠΑΡΟΝ» του Κουρή, απειλούν τώρα με νέα δημοσκόπηση. «Επιστημονική» αυτή τη φορά! Δηλαδή οι άλλες ήταν του …. ποδαριού! 
Βγάζουν το βαρύ πυροβολικό για να εξαφανίσουν επιτέλους τη Ντόρα από το πολιτικό σκηνικό. Αυτός είναι και ο μεγαλύτερος καημός τους. Τουλάχιστον σε επίπεδο δευτέρου ορόφου στην Ρηγίλλης. Δηλαδή στον κύκλο που αποφασίζει στη Νέα ΝΔ και όλοι υποχρεούνται να συμφωνούν χωρίς δεύτερη σκέψη! 
Ήδη ακούγονται φωνές για το …. «τέλος της Ντόρας». Ξέρουν πριν την .............
................
ολοκλήρωση της έρευνας, τα αποτελέσματά της! Αυτοί πληρώνουν, αυτοί «ξέρουν»! Είναι γνωστό πως γίνονται και πληρώνονται οι δημοσκοπήσεις στην Ελλάδα. Οι ταρίφες ξεκινάνε από τρία χιλιάρικα και ανάλογα με τα επιθυμητά ποσοστά που ζητά ο παραγγελιοδόχος ανεβαίνουν προς τα πάνω! Βλέπετε ο ανταγωνισμός έχει πλήξει και των κλάδο των εταιρειών δημοσκοπήσεων….. «Ρίξε άλλη μια μονάδα και πάρε άλλα τρία»! Τόσο φτηνά είναι τα ποσοστά πλέον και τόσο χαμηλά έχουν πέσει οι κατ’ όνομα «επιστημονικές έρευνες» ....

Δεν υπάρχουν σχόλια :