Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Ευτυχώς που οι Νταβατζήδες στηρίζουν τη… Ντόρα!...! (video)

Κάποιοι ντορικοί στενοχωριούνται για το «στρίμωγμα» της Ντόρας από τους Νταβατζήδες και τα ΜΜΕ της διαπλοκής. Είχαν κι αυτοί οι έρμοι πιστέψει πως η Ντόρα είναι η «εκλεκτή των μηχανισμών», όπως προπαγάνδιζε πέρυσι το σύστημα Σαμαρά και τα παπαγαλάκια του!
Η αλήθεια είναι, ευτυχώς για όλους όσους πιστεύουμε στις αξίες και τις αρχές που εκπροσωπεί η κυρία Μπακογιάννη, πολύ διαφορετική… Ποτέ η Ντόρα δεν ήταν η... εκλεκτή της «βαρονίας». Πάντα την υπονόμευαν προς όφελος άλλοτε του Έβερτ, άλλοτε του Καραμανλή, τώρα του Σαμαρά. Και αυτό φάνηκε και χθες στο MEGA, σε μια απέλπιδα απόπειρα του καναλιού να δημιουργήσει, έστω και για λίγο, ψυχολογικό πόλεμο σε βάρος της Ντόρας και των υποστηρικτών της!
Ενώ ήξεραν ότι η αλήθεια θα έβγαινε κάποια στιγμή, δεν δίστασαν οι αχρείοι να παίξουν με τις ψεύτικες «εκτιμήσεις» τους για τα εκλογικά αποτελέσματα στην Κρήτη! Και έβγαλαν τη μεγάλη πατάτα που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο. Ξεφτιλίστηκαν όλοι τους! Και ο Λιάκος ο Νικολακόπουλος, που τον είχαμε σε μια κάποια εκτίμηση… Ενέδωσε κι αυτός στις προσταγές των Μεγάλων Αφεντικών…

Δεν υπάρχουν σχόλια :