Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Ρε τι έπαθε η Εθνική Πολιτική μας Κουτσομπόλα!!!

Να πω την αλήθεια χάρηκα που την είδα στο Χατζηνικολάου. Δεν έχει απόψε Λαζόπουλο και έψαχνα άλλο σούργελο για να γελάσω! Ευτυχώς ο Νικόλας φρόντισε γι’ αυτό. Κάλεσε τη μεγαλομπεμπέκα, Χριστίνα Κοραή, την «αντικειμενική» καραμανλοσαμαρική δημοσιογραφίνα, στο «Πρόσωπο με Πρόσωπο» και εκείνη τα έδωσε όλα! Από εμφάνιση μέχρι τα... κουφά που πέταξε ήταν όλα τα λεφτά! Μέχρι και ο Χατζηνίκ αναγκάστηκε να την πει «κουτσομπόλα»!
Έμαθε λέει πως στην Κρήτη… χύθηκε αίμα! Απειλές, πιέσεις, εκβιασμοί… Η απάντηση της Ψηλής ήταν ό,τι της έπρεπε: «κυρία Κοραή, δεν έχετε καμία… επαφή με την Κρήτη»… Εμείς θα προσθέταμε: Καμία επαφή με την πραγματικότητα γενικώς! Γιατί αν υπήρξαν «πιέσεις» αυτές αφορούν την πολιτική «μαφία» που στήριξε το σαμαρικό Πλακιωτάκη, όπως π.χ. στο Ρέθυμνο οι Κεφαλογιάννηδες. Αλλά αυτό δεν αφορά τη Ντόρα. Αφορά τον Αρχηγαντώνη και τους νταβατζήδες του.
Επάξια λοιπόν απονέμεται στην κυρία Κοραή ο τίτλος της Εθνικής Πολιτικής Κουτσομπόλας! Όσο για το Νίκο, που δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια, συγχαρητήρια που έσπασε τη δημοσιογραφική «ομερτά» και έβαλε την κυρία στη θέση της...
Το περιοδικό θα εξασφαλίσει για σας το βίντεο και θα το αναρτήσει…

Δεν υπάρχουν σχόλια :