Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

To νέο άλμπουμ του Φίλιππου Πλιάτσικα «Την αλήθεια να πω» δωρεάν από το in.gr

Για πρώτη φορά ένας καλλιτέχνης, ο Φίλιππος Πλιάτσικας, ένα μέσο επικοινωνίας, το in.gr, και μια δισκογραφική εταιρεία, η MINOS-EMI, αποφασίζουν να διαθέσουν δωρεάν μέσω του Internet ένα νέο μουσικό άλμπουμ.

Από τις 25 Νοεμβρίου, και έως τις 15 Δεκεμβρίου μέσα από τις σελίδες του in.gr, οι επισκέπτες μπορούν να ........
................
ακουσουν αποσπάσματα από το νέο άλμπουμ του Φ.Πλιάτσικα Την αλήθεια να πω, να το κατεβάσουν εντελώς δωρεάν σε μορφή mp3 και να συμμετάσχουν στο μεγάλο διαγωνισμό με πλούσια δώρα.



Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το άλμπουμ.

Στην σελίδα μπορεί ακόμα ο επισκέπτης να δει το βίντεο του καλλιτέχνη με την αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στο in.gr Μουσική και in.gr Τεχνολογία και αφορά στο νέο άλμπουμ και τη πρωτοποριακή αυτή ενέργεια μέσω του Διαδικτύου.

Την ενέργεια υποστηρίζει η Amstel.gr στο site της οποίας είναι διαθέσιμη η εναλλακτική έκδοση του Αλήθεια να πω.

Κατά την παρουσίαση την Πέμπτη αυτής της πρωτοποριακής πρωτοβουλίας, η διευθύντρια του in.gr, Δέσποινα Γαβριήλ, αναφέρθηκε στις καινοτόμες ιδέες που υπηρετεί η πρώτη δικτυακή πύλη της χώρας «που έχει αλλάξει τον τρόπο που επικοινωνούμε, τον τρόπο που ερχόμαστε σε επαφή με οποιαδήποτε είδους πληροφορία».

«Πιστεύουμε στο μέσο γιατί αναπνέουμε μέσα σε αυτό. Πιστεύουμε στην ελευθερία που προσφέρει.
Πιστεύουμε συγχρόνως και υπερασπιζόμαστε με πάθος το δικαίωμα του δημιουργού στο πνευματικό προϊόν που παράγει» ανέφερε.

Όπως τόνισε: «Αγκαλιάσαμε με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό την απόφαση του Φίλιππου Πλιάτσικα και της ΕΜΙ να διανείμουν τον νέο δίσκο Μια αλήθεια να πω που με τόσο κόπο έχει γίνει,  μέσα από το in.gr, ελεύθερα και δωρεάν στους χρήστες του Internet με χορηγό την ΑMSTEL συνεισφέροντας και εμείς με τις ιδέες μας και την δουλειά μας στην υλοποίηση αυτής της τομής στα μουσικά δρώμενα.

» Αυτή η ενέργεια που γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, συνδυάζει και τα δύο πράγματα που αγαπάμε. Την ελευθερία και την δικαιoσύνη. To κοινό, ή μουσική βιομηχανία αλλά και το internet έχουν ανάγκη και τα δύο.»
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια :