Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

S.O.S.: Ο Σαμαράς και οι «Πεφωτισμένοι» μυστικοσύμβουλοί του υπέρμαχοι της ανωμαλίας!

Έφριξα κυριολεκτικά, όταν διάβασα (ήδη από τον περασμένο Ιούλη) σε ακροδεξιά νεοφασιστικά μπλογκς του Σαμαρά την μετά βαΐων και κλάδων υποδοχή των παραληρημάτων της «Διεθνούς Χαρτορίχτρας», του σχιζοφρενούς Bob Chapman, ενός -τουλάχιστον- γραφικού τυπάκου των ΗΠΑ με ύποπτες διασυνδέσεις, που παριστάνει τον… «προφήτη»!
Μάλιστα σε αμερικάνικες εκπομπές (βλ. εδώ) χαμηλής στάθμης (τύπου «κους-κους», «αθέατου κόσμου» και δεν συμμαζεύεται…) ο «περίεργος» αυτός κύριος προέβλεψε (ατυχώς φυσικά…)«πραξικόπημα κατά του... μασόνου Παπανδρέου και αλλαγή της ελληνικής κυβέρνησης μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου 2010»!!!!!!
Οι άθλιες γελοιότητες που διατυπώνονται στην εν λόγω αμερικάνικη εκπομπή του καμπινέ, είναι ό,τι ακριβώς ονειρεύονται και επιδιώκουν όσοι έχουν επενδύσει πολιτικά και οικονομικά στη χρεοκοπία της Πατρίδας μας: «Να φύγουμε απ’ το ευρώ», «Να κηρύξουμε πτώχευση»…! Αυτές είναι οι… φιλικές συμβουλές του Chapman προς τον ελληνικό λαό! Φυσικά, εκείνος θα… αναλάβει να πληρώνει όλους τους μισθούς και τις συντάξεις των Ελλήνων, εάν ακολουθήσουμε τη συμβουλή του και «πτωχεύσουμε»!...
Δεν θα ασχολούμασταν με τον εν λόγω Διεθνή Τρελό, εάν δεν βλέπαμε τον κ. Σαμαρά και τους ψυχωτικούς και «Πεφωτισμένους» μηδενιστές μυστικοπράκτορές του να εμφορούνται από αντίστοιχες εθνοκαταστροφικές «αλυτρωτικές» αντιλήψεις και προθέσειςΤα περί εκούσιας «πτώχευσης» άλλωστε τα υπενόησε σαφώς ο κ. Σαμαράς στη συνέντευξή του στη ΔΕΘ, και σχεδόν κανείς δεν το πήρε χαμπάρι! Αυτή καθεαυτή η «αντιμνημονιακή» στρατηγική του είναι συνειδητή επιλογή πτώχευσης της Ελλάδας και των Ελλήνων.
Εκείνο που πρέπει να καταλάβουμε -και να το βάλουμε καλά στο μυαλουδάκι μας- είναι ότι «πτώχευση» δεν σημαίνει «εκδικούμαι τους κακούς τραπεζίτες» -όπως ισχυρίζεται ο Chapman, ο Σαμαράς και οι λοιποί του «είδους»…- αλλά «δεν ξαναπαίρνω ούτε ένα ευρώ μισθό ή σύνταξη» για πολύ-πολύ και απροσδιόριστο χρόνο!!! Σημαίνει, ότι η Ελλάδα θα ξαναζήσει μέρες του 1945, με τα συσσίτια και τις λοιπές «φιλανθρωπικές» πρωτοβουλίες των Αμερικάνων και λοιπών «ισχυρών», που διά της Ελλάδος και των Σαμαράδων της επιδιώκουν να πλήξουν καίρια την Ευρωζώνη και την Ευρώπη, το σπίτι μας…

Δεν υπάρχουν σχόλια :