Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Με το Δ.Σ του εμπορικού συλλόγου Ηρακλείου συναντήθηκε σήμερα ο Γιαννουλάκης


Όλα τα θέματα που αντιμετωπίζει ο εμπορικός κόσμος του Ηρακλείου, τέθηκαν επί τάπητος στην συνάντηση που είχαν σήμερα το μεσημέρι (06-10-10) ο επικεφαλής του συνδυασμού «Μάχη για την Κρήτη» κ. Δημήτρης Γιαννουλάκης, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Νεκτάριος Σερμάκης όπως και στελέχη της παράταξης, με το διοικητικό συμβούλιο του εμπορικού συλλόγου.
Ζητήματα για τα οποία άλλωστε είναι γνώστες τόσο ο .......

........ υποψήφιος περιφερειάρχης όσο και ο αντιπεριφερειάρχης, καθώς και οι δύο είναι μέλη του εμπορικού συλλόγου Ηρακλείου.
Η συζήτηση επικεντρώθηκε κυρίως στα προβλήματα που στραγγαλίζουν το εμπόριο, όπως η έλλειψη αναπτυξιακής πολιτικής, και ειδικά αυτή την περίοδο, η έλλειψη ρευστότητας και η δυσκολία συναλλαγών με τις τράπεζες.
Τα προβλήματα δυστυχώς όπως υπογράμμισαν τα μέλη του εμπορικού συλλόγου δεν σταματούν εκεί.
Η γραφειοκρατία, το ασταθές φορολογικό περιβάλλον και κυρίως η πληγή του παραεμπορίου αναπτύχθηκαν στη συνάντηση που έγινε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα.
Ο κ. Γιαννουλάκης δεσμεύτηκε, ότι με όλες του τις δυνάμεις, θα προωθήσει τα αιτήματά τους, και θα παλέψει για την επίλυση των προβλημάτων που ταλανίζουν τους εμπόρους, στο αιρετό περιφερειακό συμβούλιο που θα προκύψει μετά τις επικείμενες αυτοδιοίκητες εκλογές του Νοεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :