Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Οχι άλλο κάρβουνο, κύριε Χάρι Πότερ !

Κύριε Σαμαρά, οταν σας βλεπω στην τηλεοραση να δινετε ομιλίες, μου θυμιζετε το γελωτοποιό του Βασιλιά !
Θέλετε σωνει και καλα να γινετε Βεζύρης στη θεση του Βεζύρη, ενω το θλιβερο κομμα σας αποτελεσε τη χειροτερη κυβερνηση της Μεταπολιτευσης με τον ανεπαναληπτο απολογισμο να μην εχει κανει ουτε μιση μεταρρυθμιση, επαναλαμβανω ουτε μισή, στα εσωτερικα κοινωνικοδημοσιοδιοικητικοοικονομικα ζητηματα. Πραγματικο θλιβερο ρεκορ !
Σταματηστε να ξεφτιλιζεστε, κανοντας περιοδειες ανα την Ελλαδα και μιλωντας σε καφενεια, που θυμιζουν βλαχοπολιτικη δεκαετιας 60.
Το γνωριζετε οτι ο κοσμος, σας αποκαλει  ........

........ Χαρι Ποτερ ; Έχετε γίνει ανέκδοτο και εσείς και η ΝΔ.
Κύριε Σαμαρά, η λίγη φαια ουσια που μας εμεινε μετά απο τα 5,5 χρονια εξουσιας της Νέας Δημοκρατίας, εχει αρχισει να εξατμιζεται και αυτή. Αραγε εκτος απο τους αρρωστημενους κομματικο-φανατικούς βαμμένους, σας παιρνει κανεις αλλος στα σοβαρα?
Ολη η Ευρωπη μας στηριζει, οι Γερμανοι μας δινουν βραβεια εστω και για ψυχολογικη και ηθικη στηρηξη, ο Κινεζος και αυτος θετικος και εμψυχωτικος, το ΔΝΤ προβλεπει αναπτυξη απο το 2012 και ο ....Χάρι Πότερ μονος του σε ολο το γαλαξια, βρισκεται χαμενος στο δικο του ντελιριακο παραλληρημα, την στιγμη που τα ιδια τα κομματα τις Κεντροδεξιας στην Ευρωπη του εκαναν συστασεις για σοβαροτητα.
Κύριε Σαμαρά, με τα καραγκιοζιλίκια σας κοντεύετε να βυθίσετε το πολιτικό σύστημα της Ελλάδος στην γελοιότητα και την σαχλαμάρα. Οι προτάσεις σας και η αντιπολιτευση σας είναι για γέλια αν όχι για κλάμματα
Ευτυχως εχετε απομεινει μονος σας ............

Δεν υπάρχουν σχόλια :