Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Δηλαδή η προπαγάνδα της Νέας Ρηγίλλης δεν προσβάλλει την εικόνα της χώρας στο εξωτερικό;

Τα σαμαροκάναλα (βλέπε Mega, ANT1, Alter ….) και οι σαμαροφυλλάδες (κυρίως το «ΕΘΝΟΣ» του Μπόμπολα) νομίζουν ότι τρώμε κουτόχορτο με την αισχρή προπαγάνδα τους υπέρ Αντώνη (… αστείες Αντωνιάδες κατάντησαν τα δελτία τους!). Πιστεύουν ότι οι Έλληνες είναι γένος ηλιθίων.
Δεν εξηγείται διαφορετικά η αποβλακωτική στήριξη που παρέχουν στον προστατευόμενό τους Αντώνη …. Θεωρούν εαυτούς Χουντίνηδες. Τελικά οι ικανότητες του ........ 
.......... Αντώνη Χουντίνι είναι μεταδοτικές! Είναι φανερό ότι τα μπομπολοσαμαρικά κυρίως όργανα προπαγάνδας δεν έχουν την καλύτερη γνώμη για τη νοημοσύνη μας.

Όταν δηλαδή προβάλλουν τόσο πολύ και χωρίς καν κριτική ή σχολιασμό τις θέσεις του Αντώνη, δεν αμαυρώνουν την εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό; Ή μήπως νομίζουν ότι ο Αντώνης μιλά και τρέχουν ροδοπέταλα από το στόμα του; Δηλαδή ο Αντώνης κινδυνολογώντας και καταγγέλλοντας θέλει το καλό της Ελλάδας;

Με την συστηματική του κινδυνολογία ο Αντώνης εκθέτει την Ελλάδα και βοηθά στα σχέδια των ανθελληνικών κέντρων που θέλουν να δουν τη χώρα να υποφέρει οικονομικά και τους Έλληνες να πτωχεύουν! Άσε που είναι πολύ ενοχλητικό αυτό το αδιάφορο και αλλαζονικό σφύριγμα λες και το κόμμα του δεν φταίει καθόλου για την σημερινή κατάσταση της χώρας!...!
Μήπως τελικά είναι καλύτερα οι Σαμαρομπόμπολες να μας θεωρούν ηλίθιους;

Δεν υπάρχουν σχόλια :