Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Προπαγανδιστικές «ενέσεις αισιοδοξίας» πριν από το Βατερλό…

Το Βατερλό της ΝΝΔ, και του κ. Σαμαρά προσωπικά, στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές είναι περισσότερο από αναμενόμενο. Είναι βέβαιο.
Στα «σημεία» συντρίβεται το Ακρονεοδεξιό κόμμα της ανευθυνότητας, όπως έχουν καταντήσει τη ΝΔ ο Σαμαράς και η ψυχωτική μυστικοπαρέα του.
Και τα σημεία αυτά είναι ξεκάθαρα, απτά, αδιαμφισβήτητα:
  • Στη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας, την Αττική, όπου ψηφίζει ο μισός ελληνικός πληθυσμός, ο σαμαρικός υποψήφιος, Βασίλης Κικίλιας δεν περνά πιθανότατα ούτε στο δεύτερο γύρο!!! Πρόκειται για πρωτόγνωρη απαξίωση της απήχησης της ΝΔ στο λαό. Δεν υπάρχει ιστορικό προηγούμενο… Η συντριβή στην Αττική είναι αρκετή για να... σηματοδοτήσει την ανεπάρκεια Σαμαρά και την αποτυχία της ηγετικής ομάδας της ΝΝΔ… Θα προσπαθήσουν να στρέψουν αλλού την προσοχή, με τη βοήθεια των νταβατζήδων των ΜΜΕ, που πλέον τα έχουν βρει με τον Αρχηγαντώνη. Εμείς όμως έχουμε και νου και κρίση και βλέπουμε τι γίνεται.
  • Στον Πειραιά είναι αμφίβολο, επίσης, εάν περάσει στο δεύτερο γύρο ο σαμαρικός υποψήφιος Βασίλης Μιχαλολιάκος. Ο άνθρωπος που ήταν και υπεύθυνος για τα «χρίσματα» και τις υποψηφιότητες της ΝΝΔ σ’ αυτές τις εκλογές. Σε κάθε περίπτωση ο μεγάλος αυτός Δήμος είναι χαμένος για τη ΝΝΔ και τον Αντώνη…
  • Στη Θεσσαλονίκη, η συντηρητική παράταξη κινδυνεύει να χάσει το Δήμο μετά από… δεκαετίες συνεχούς διοίκησης. Εάν αυτό συμβεί, θα πρόκειται για το ηχηρότερο χαστούκι στο «Μακεδονομάχο» Ζιγδαντώνη!
  • Χαμένη επίσης, και με διαφορά, είναι η Περιφέρεια Πελοποννήσου… Περιφέρεια ειδικής βαρύτητας. Ό,τι -ας πούμε- η Κρήτη για τη Ντόρα Μπακογιάννη… Από την Πελοπόννησο κατάγεται όλη η σημερινή ηγετική ομάδα της ΝΝΔ: Σαμαράς, Αβραμόπουλος, Δήμας, Λυκουρέντζος, Παναγιωτόπουλος. Η απώλεια της Πελοποννήσου είναι αντίστοιχη με το διασυρμό στην Αττική…
Παρά την βέβαιη αποδοκιμασία της, η νεοανοιξιάτικη ηγετική ομάδα της ΝΝΔ προετοιμάζεται από τώρα για να… πανηγυρίσει το βράδυ της 7ης Νοεμβρίου!!! Υποβαθμίζοντας τα σημαντικά και προβάλλοντας τα επουσιώδη… Συνήθης τακτική της σαμαρικής προπαγάνδας.
Σε άχαρο ρόλο… «ζητιάνου» της πολιτικής, ο κ. Σαμαράς περιοδεύει τη χώρα, εκλιπαρώντας για την πολιτική του επιβίωση! Αυτή είναι η αλήθεια, όπως τη ζουν και τη μεταφέρουν όσοι έχουν βρεθεί στις ανά την επαρχία εμφανίσεις του αρχηγού της ΝΝΔ.
Όμως η πολιτική επιβίωση είναι και ζήτημα αριθμών. Και οι αριθμοί στις 7 του Νοέμβρη θα είναι συντριπτικοί…

Δεν υπάρχουν σχόλια :