Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Νιόπλιας: «Δεν ξέραμε τι θέλαμε…»

Μέσω συζήτησης αναζήτησαν παίκτες και τεχνικό τιμ στον Παναθηναϊκό το τι έφταιξε για την κακή εμφάνιση και την ήττα από την ΑΕΚ στο χθεσινό ντέρμπι. Ο Νίκος Νιόπλιας συνομίλησε για περίπου 40 λεπτά με τους ποδοσφαιριστές του προσπαθώντας να διαγνώσουν τη ρίζα του κακού εν όψει του καθοριστικού ντέρμπι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. .............

.................«Δυστυχώς μας στοίχησαν πάλι τα εύκολα λάθη, ενώ είχαμε και ατυχίες. Σε κάποιες περιπτώσεις δεν είχαμε πλάνο και δεν ξέραμε αν θέλαμε να πάμε για τη νίκη ή την ισοπαλία. Δεχθήκαμε εύκολο γκολ, δεν μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι κι αυτό το πληρώσαμε», είπε ο Κοζανίτης τεχνικός στους παίκτες του, που ανέλαβαν τις ευθύνες τους και έδειχναν σαφώς προβληματισμένοι.

«Πρέπει να συνεχίσουμε και δεν στεκόμαστε στο χθες. Μπροστά μας έχουμε τον αγώνα Κυπέλλου πρώτα και μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όπου πρέπει να παρουσιαστούμε αυτοί που πρέπει», ήταν το μήνυμα για τη συνέχεια από τον τεχνικό του «τριφυλλιού», που περιλαμβάνει πριν το μεγάλο ματς του Σαββάτου τον αγώνα Κυπέλλου στην Κοζάνη την Τετάρτη (17:00).

Ο Νίκος Νιόπλιας είναι πολύ πιθανό μέσα στην ημέρα να έχει συνάντηση με τον Νικόλα Πατέρα. Θέμα απομάκρυνσής του δεν τίθεται στην παρούσα φάση, αλλά η αλήθεια είναι πως το ντέρμπι του ερχόμενου Σαββάτου θα αποτελέσει κριτήριο. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ είναι δυσαρεστημένος με την εικόνα της ομάδας και θα ζητήσει εξηγήσεις.

Έτοιμος ο Γκοβού

Ο Σίντνεϊ Γκοβού συμμετείχε στο ομαδικό πρόγραμμα, πράγμα που σημαίνει ότι ο Νίκος Νιόπλιας μπορεί να τον υπολογίζει για το ντέρμπι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό κι αναμένεται να του δώσει χρόνο συμμετοχής στο Κύπελλο. Αντίθετα, ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Νίνης και ο Λέτο, με τον πρώτο να είναι εκτός μάχης για το ντέρμπι και τον δεύτερο να έχει ελάχιστες ελπίδες.

Όσοι δεν αγωνίστηκαν την Κυριακή έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια εκτέλεσαν ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκλήρωσαν το σημερινό πρόγραμμα με οικογενειακό διπλό. Στην προπόνηση συμμετείχε ο Μαχλελής από την ομάδα των Νέων. Κόντρα στην Κοζάνη αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής παίκτες με περιορισμένο χρόνο στα φετινά ματς (Φερνάντες, Πετρόπουλος, Ιωαννίδης, Σιμάο κ.α).

Δεν υπάρχουν σχόλια :