Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Και ο… Μπόμπολας ΟΝΝΕΔίτης;

Τώρα που το πρωτοπαλίκαρο του Μπόμπολα, ο Χαρβαλιάς, μπήκε με φόρα και τιμές στην ηγετική ομάδα της ΝΝΔ του Σαμαρά, πολλά θα αλλάξουν… Σε βαθμό που η ΝΝΔ να μη θυμίζει πια σε τίποτα την κανονική Μεγάλη Νέα Δημοκρατία! Σύμβολα, ονόματα, αρχές, ιδέες, φίλοι και εχθροί… Όλα αναπροσδιορίζονται κατά τις επιταγές των νταβατζήδων του Αντώνη και των Φίλων του.
Η ΟΝΝΕΔ μάλιστα κάνει την αρχή αφού ψάχνει για… νέο λογότυπο! Μάλιστα έχει βγει στο παζάρι, καλώντας τα μέλη της να καταθέσουν προτάσεις και σχέδια για το νέο look της οργάνωσης.
Μπήκαμε στη σελίδα με τα υποψήφια λογότυπα της «νέας» ΟΝΝΕΔ και μεταξύ κάποιων λίγων σοβαρών προτάσεων, υπήρξαν κι εκείνες που μας προκάλεσαν πολύ… γέλιο! Ειδικά εκείνα με τα… χελιδόνια παραπέμπουν ευθέως στην «Πολιτική Άνοιξη» και τυγχάνουν μέχρι στιγμής μεγάλης προτιμήσεως… Μάλλον θα έχει πέσει "σύρμα" και για την τυπική άλωση της νεολαίας της ΝΝΔ από τους ΠΟΛΑΝίτες.
Πιο πολύ απ’ όλα γελάσαμε με το προτεινόμενο λογότυπο πάνω στο οποίο δεσπόζει ένας… υπερμεγέθης Πήγασος! Η συνειρμική σκέψη μας πήγε αμέσως στην «Πήγασος Εκδοτική» των κ. Μπόμπολα και Χαρβαλιά, νέου επικοινωνιακού συμβούλου του Σαμαρά.
Λέτε ο Μπόμπολας να θέλει να εισβάλει και στην ΟΝΝΕΔ…; Πάντως, θα έχει φάση εάν προκριθεί το συγκεκριμένο λογότυπο…
Η ΟΝΝΕΔ και το «ΕΘΝΟΣ» θα έχουν ακόμη περισσότερα κοινά μεταξύ τους, στην περίπτωση αυτή…

Δεν υπάρχουν σχόλια :