Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Βιομηχανικά Λύματα κ... Υποψηφιότητες στη Δυττική Αττική!!!

Με.. ‘’βρώμικα χρήματα’’ φιλοδοξεί να γίνει Δήμαρχος στη Δυτική Αττική ο φαντασιόπληκτος, μυθομανής υποψήφιος με τις .. υποτιθέμενες ’’πολλές γνωριμίες’’ ! Γνωστή εταιρία διαχείρισης βιομηχανικών λυμάτων από καιρό προσπαθεί να μετατρέψει δασική περιοχή της Δυτικής Αττικής σε ‘’κρανίου τόπο’’. Η δασική έκταση έχει ήδη αγοραστεί από την εταιρία αλλά χάρη στους αγώνες της Δημάρχου της περιοχής δεν έχει καταφέρει να προχωρήσει το έργο καταστροφής! Στους δρόμους μάλιστα βγήκαν μαζί της και οι κάτοικοι πριν λίγο καιρό!
 Να όμως που βρέθηκε το κατάλληλο πρόσωπο να ικανοποιήσει την επιθυμία της εταιρίας! Δίνοντας αρκετό χρήμα στον μυθομανή και ............
.............
επικίνδυνο υποψήφιο (χρήμα που έγινε πολυτελή αυτοκίνητα και..χρήμα με το οποίο έπεισε πολλούς να μπουν στο ψηφοδέλτιό του, ενώ μέχρι πρότινος τον έβριζαν).
Παρά τις προσπάθειες της εταιρίας να εξαγοράσει τη Δημοτική Αρχή, δεν τα κατάφερε! Απευθύνθηκε λοιπόν στον.. φαντασιόπληκτο υποψήφιο ο οποίος πουλάει ευχαρίστως τα πάντα προκειμένου να γίνει Δημαρχάρα!!! Κατά …σύμπτωση ο ιδιοκτήτης της εταιρίας συνδέεται συγγενικά με τον ‘’κύριο’’ που φρόντισε να πάρει το χρίσμα ο  υποψήφιος που δέχτηκε να φέρει τα λύματα στη Δυτική Αττική!!!!
Έτσι λοιπόν εξηγείται η εξαγορά υποψηφίων από τον.. πουλημένο υποψήφιο δήμαρχο και η διανομή αρκετών ευρώ σε ανθρώπους που τελικά ‘’πείθει ‘’ να τον στηρίξουν! Μπράβο και σε εκείνους τους πουλημένους!!!!! Προδίδουν, πουλάνε τον τόπο τους για τα ‘’τριάκοντα αργύρια’’.. Ας θυμηθούν όμως και το τέλος του Ιούδα!  Γιατί το ίδιο θα νοιώσουν όταν δουν τον τόπο τους, τον τόπο των παιδιών τους να καταστρέφεται!!!!
meletis

Δεν υπάρχουν σχόλια :