Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

«ΟΚ» ο Φουστέρ, ελπίδες για Πάντελιτς

Οριστικά στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε για το ντέρμπι του Σαββάτου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ τέθηκε ο Νταβίντ Φουστέρ. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός προπονήθηκε κανονικά το πρωί της Πέμπτης ξεπερνώντας κάθε ενόχληση κι αναμένεται να είναι και πάλι στη βασική ενδεκάδα. ...............

................Ελπίδες υπάρχουν και για τη συμμετοχή του Μάρκο Πάντελιτς, ο οποίος ακολούθησε μεγάλο μέρος της προπόνησης της ομάδας και μετά έκανε ενδυνάμωση στο γυμναστήριο. Ο Σέρβος επιθετικός θα δοκιμάσει και την Παρασκευή να ανεβάσει ρυθμούς, ωστόσο το πιο πιθανό είναι να μην βρίσκεται στην αποστολή και να προτιμηθεί κάποιος περισσότερο έτοιμος. Όσον αφορά στον Μοϊσές Ουρτάδο, μπορεί να μην πήρε λεπτά συμμετοχής την Τετάρτη λόγω της αναβολής του αγώνα Κυπέλλου με την Ηλιούπολη, ωστόσο το πιθανότερο είναι να βρίσκεται στον πάγκο το βράδυ του Σαββάτου.

Όσον αφορά στην ενδεκάδα, υπάρχουν κάποια ερωτηματικά. Αν και ο Ούρκο Πάρντο έπαιξε βασικός στα δύο τελευταία παιχνίδια, η καλή παράδοση του Αντώνη Νικοπολίδη στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό είναι πιθανό να οδηγήσει στην επιστροφή του στην ενδεκάδα. Ο Γιάννης Φετφατζίδης έχει προβάδισμα έναντι του Ντένις Ρόμενταλ για τα δεξιά, ενώ δύσκολα θα «σπάσει» το δίδυμο Ντουντού-Ιμπαγάσα στον άξονα, παρότι ο Μοϊσές είναι πλέον ετοιμοπόλεμος. Δεδομένη στο βασικό σχήμα είναι η παρουσία των Αβρ. Παπαδόπουλου, Μέλμπεργκ, Τοροσίδη, Μπράβο, Ντουντού, Ιμπαγάσα, Ριέρα, Φουστέρ και Μιραλάς.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού ολοκληρώνεται την Παρασκευή με προπόνηση στις 19:00, στην οποία είναι πιθανό να δώσει το «παρών» και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, για να «ντοπάρει» ψυχολογικά τους παίκτες της ομάδας, πιθανώς και με κάποιο πριμ νίκης.


/ / www.sport-fm.gr / /

Δεν υπάρχουν σχόλια :