Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Οι Συγκάτοικοι και τα ακραία παίγνιά τους βλάπτουν σοβαρά την Πατρίδα!...!

Γιωργάκης και Αντωνάκης, «τα παιδία παίζει»... Δυστυχώς, όμως, δεν παίζουν με τα... κουβαδάκια τους! Παίζουν με τις τύχες της χώρας και όλων ημών των πολιτών.
Η ακραία πόλωση που τεχνητά έχουν δημιουργήσει, για να συμμαζέψουν τα καταρρέοντα «μαντριά» τους, εκτινάσσει τα spreads δανεισμού της χώρας στα ύψη, φέρνοντας ακόμη πιο κοντά το εφιαλτικό φάσμα της χρεοκοπίας.
Ο Σαμαράς έχει την πρώτη και κύρια ευθύνη, γιατί εκείνος επέλεξε να προσδώσει στις αυτοδιοικητικές εκλογές χαρακτήρα «δημοψηφίσματος» για το Μνημόνιο. Και, δυστυχώς, ο Πρωθυπουργός, αντί να... αρθεί στο ύψος των περιστάσεων και να αγνοήσει τις κορώνες λαϊκισμού του Αρχηγαντώνη, σήκωσε το γάντι και «απειλεί» με πρόωρες εκλογές, εάν το ΠΑΣΟΚ ηττηθεί στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου!!!
Η κατάσταση είναι δραματική. Ο μηχανισμός στήριξης κινδυνεύει να τιναχθεί στον αέρα, εάν η «απειλή» των εκλογών γίνει πραγματικότητα! Αυτό διαμηνύουν τόσο οι Ευρωπαίοι εταίροι μας όσο και το ΔΝΤ. Και ακύρωση του μηχανισμού στήριξης σημαίνει χρεοκοπία! Σημαίνει στάση και παύση πληρωμών για όλους... Μισθοί και συντάξεις τέλος.
Ο Θεός βοηθός...

Δεν υπάρχουν σχόλια :