Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Ταξιδέψτε με τις αποσκευές σας…στο παλτό σας

Το πακετάρισμα αποσκευών, η ταλαιπωρία, το άγχος αν τελικά θα τα παραλάβετε στο αεροδρόμιο είναι μια δυσάρεστη διαδικασία για όλους. Τώρα όμως, υπάρχει ένα παλτό, το οποίο σας επιτρέπει να έχετε πάνω σας όλα τα απαραίτητα προκειμένου να ταξιδέψετε ή να διακινηθείτε.

Το παλτό αυτό διαθέτει τσέπες για όλα τα γκάτζετ σας, ενώ διαθέτει και Wi-Fi. Άλλες διαφανή θήκες σας επιτρέπουν να ......

......χειρίζεστε τις touch συσκευές σας χωρίς να χρειάζεται να τις βγάλετε από την τσέπη σας.

Το παλτό είναι επίσης αδιάβροχο, ενώ διαθέτει επίσης χώρο για ρούχα παπούτσια και άλλα αξεσουάρ.

Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι επίσης η λεπτομέρεια και η πρακτικότητα του. Για παράδειγμα στην τσέπη η οποία είναι σχεδιασμένη για γυαλιά, υπάρχει μαντιλάκι καθαρισμού το οποίο επίσης είναι δεμένο σε ελαστικό σχοινάκι για να μην το χάνετε.

Υπάρχει επίσης διαφανή θήκη για διαβατήριο ταυτότητα και άλλα σημαντικά έγγραφα. Οι σχεδιαστές του υποστηρίζουν πως παρόλο που μπορείτε να μεταφέρεται όλα αυτά τα πράγματα, το παλτό σε καμία περίπτωση δεν είναι άβολο, αφού σχεδιάστηκε με τέτοιο τρόπο που το βάρος των αντικειμένων κατανέμεται σωστά.

Το παλτό σύντομα θα κυκλοφορήσει στην αγορά, και θα είναι διαθέσιμο για άντρες και γυναίκες ενώ αναμένεται να κοστίζει περίπου 100 στερλίνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :