Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Μιχαλολιάκος για τις βρώμικες δουλειές

Όλο βλακείες βγαίνει και λέει τελευταία ο Μιχαλολιάκος. Δεν του βγαίνει με τίποτα ο Δήμος του Πειραιά. Τον έχει φάει ο Μαντούβαλος. Και πάει να σκάσει. Το παίζει Σαμαροφύλακας και ηχώ του Προέδρου, για να μην απολέσει την …. υποψηφιότητα. Όλες οι βλακείες που ξεφουρνίζει στις τελευταίες «παρεμβάσεις» του προέρχονται ακριβώς από το επιτελείο του Μεγάλου Ηγέτη. Ένα Ηγέτη που αποδεικνύεται Μεγάλος Τιμονιέρης της Ήττας. Πλησιάζει η ώρα της …. κρίσης! Οι επόμενες δημοτικές.
Τον ακροδεξιό πάντως Μιχαλολιάκο, τον έχουν για τις βρώμικες δουλειές. Όταν θέλουν να χτυπήσουν κάποιον, δίνουν τη γραμμή στο Βασίλη και αυτός τα ξεφουρνίζει στα Μέσα. Κάποιος πρέπει να κάνει τα βρώμικα. Έτσι εκλαμβάνονται και οι πρόσφατες δηλώσεις του για την «διαφθορά που αυγάτισε επί Καραμανλή»! Όλα ανήκουν στο μεγάλο σχέδιο απογαλακτισμού της ΝΔ από την πενταετία Καραμανλή. Ντρέπονται που κυβέρνησε ο Καραμανλής!...!
Ο Μιχαλολιάκος επιμένει να μην παίρνει το μήνυμα. Δεν έχει καταλάβει άραγε ότι με ό,τι καταπιάστηκε, όλες οι επιλογές του ηττήθηκαν; Τι άλλο θέλει για να το καταλάβει;

Δεν υπάρχουν σχόλια :