Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Δεν πρέπει να ερωτηθεί ο Μητσοτάκης για τις 356 συναντήσεις με Χριστοφοράκο;…;

Ο Κων. Μητσοτάκης είναι ο μόνος πρώην πρωθυπουργός που δηλώνει πρόθυμος να καταθέσει σε Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, για να διευκολύνει το έργο της διερεύνησης των «σκοτεινών» υποθέσεων του παρελθόντος. Δεν κρύφτηκε ποτέ και δεν κρύβεται ούτε τώρα. Κάποιοι άλλοι… τρέμουν και οχυρώνονται πίσω από ανόητα και αντιδημοκρατικά «δόγματα», που θέλουν τους πρώην πρωθυπουργούς να μην… καταθέτουν σε Εξεταστικές Επιτροπές!
Ο Μητσοτάκης είναι διαθέσιμος. Το είπε και χθες δημοσίως, το έχει ξεκαθαρίσει και κατ’ ιδίαν στον πρόεδρο της Εξεταστικής για τη Siemens, Σήφη Βαλυράκη. Και όμως… Ούτε το ΠΑΣΟΚ ούτε -πολύ περισσότερο- η ΝΔ φαίνονται διατεθειμένοι να τον καλέσουν! Μολονότι έχει υποβληθεί επανειλημμένως σχετικό επίσημο αίτημα από το ΛΑΟΣ (που τελικά και γι’ αυτό αποχώρησε από την επιτροπή…), τα εξαπτέρυγα των «συγκατοίκων» κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν… Και την ίδια ώρα έχουν δώσει γραμμή στα ΜΜΕ να αναπαράγουν συκοφαντικά και ανήθικα την καραμέλα των συναντήσεων της «οικογένειας» με τον Χριστοφοράκο!
Ε, λοιπόν, κύριοι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΝΔ, αφού έχετε τόση «περιέργεια» για τις 356 συναντήσεις των Μητσοτάκηδων με τον Χριστοφοράκο, γιατί δεν τους φωνάζετε να σας διαφωτίσουν; Γιατί δεν καλείτε τον Ψηλό να σας πει τι έλεγε με τον πρώην ισχυρό άνδρα της Siemens; Ή μήπως αυτό είναι που φοβάστε…; Το τι δηλαδή μπορεί να έχει εκμυστηρευθεί ο Χριστοφοράκος στον Μητσοτάκη για τα «μαύρα» που έμπαιναν αβέρτα στα κομματικά σας ταμεία…

Δεν υπάρχουν σχόλια :