Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Πλησιάζει η στιγμή...!

Φτάνουμε στην στιγμή μας, αγαπητοί αναγνώστες!
Είμαστε πολύ κοντά στη λύτρωση
Δυστυχώς το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, έχει πάψει εδώ και καιρό να μας θυμίζει τον πολιτικό μας φορέα.
Έχει έρθει η στιγμή για το μεγάλο βήμα που θα μας ξαναγεμίσει με αισιοδοξία για την επόμενη μέρα.
Μπροστά θα μπει η Ντόρα Μπακογιάννη για να χαράξει τον δρόμο της επιτυχίας και να επαναφέρει την αισιοδοξία στα πρόσωπα των Ελλήνων.
Δίπλα της θα είμαστε όλοι εμείς! Είμαστε ανυπόμονοι!
Στο νέο ξεκίνημα όλα θα πρέπει να γίνουν όπως πρέπει. Δεν χρειάζονται μεγάλα λόγια. Ποτέ άλλωστε δεν είπαμε μεγάλα λόγια για να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του κόσμου.
Ο κόσμος που μας περιβάλλει και μας αγκαλιάζει ξέρει πολύ καλά τι ακριβώς αντιπροσωπεύουμε Οι πόρτες μας είναι ανοικτές για όλους εκείνους που δεν τους εκφράζει το κόμμα του Αντώνη Σαμαρά.
Η Νέα Προσπάθεια που θα κάνουμε δεν αφορά μόνο τους Νεοδημοκράτες, δεν πρόκειται για ένα κόμμα "τσιμπούρι" που πίνει παλιό αίμα.
Στόχος μας είναι η... πολυσυλλεκτικότητα και η πρόοδος. Έννοιες που δεν είναι ταυτόσημες με το κόμμα του Αντώνη Σαμαρά και του Δημήτρη Αβραμόπουλου.
Το μικρό κόμμα του Αντώνη Σαμαρά δεν θυμίζει Νέα Δημοκρατία. Είναι ένα φιάσκο. Είναι ένα κόμμα που έχει κόψει κάθε δεσμό με το ένδοξο παρελθόν του.
Η Ελληνική κοινωνία αγωνιά για το μέλλον της. Οι Έλληνες πολίτες δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει. Όλοι έχουν γυρίσει την πλάτη τους στο ΠΑΣΟΚ και το κόμμα του Αντώνη Σαμαρά.
Ο τόπος χρειάζεται μια Νέα Δημοκρατία. Μια Νέα Δημοκρατία που έχει κάνει την αυτοκριτική της και έχει καταλάβει τα λάθη της τα πραγματικά και όχι μόνο στα λόγια.
Το κόμμα που έρχεται δεν έχει σκοπό να συμπληρώνει τα έδρανα της Βουλής, όμως δεν έχει και αυτοσκοπό την αυτοδυναμία στις εκλογές.
Χρειάζεται συστράτευση δυνάμεων. Χρειάζεται απεμπλοκή από το παρελθόν.
Σήμερα βλέπουμε πρόσωπα από τη λήθη του παρελθόντος όπως ο Αντώνης Σαμαράς να παρουσιάζονται ως φρέσκα και άφθαρτα πρόσωπα που έχουν να προσφέρουν με ανιδιοτέλεια στον τόπο...
Αλήθεια μπορούν να πείσουν έστω και το στενό τους πυρήνα με αυτά που λένε;
Το τριήμερο που μας πέρασε, είχαμε το πιο αστείο συνέδριο μεγάλου κόμματος. Το κόμμα του Αντώνη Σαμαρά γελοιοποιήθηκε στα μάτια όλου του κόσμου. Με δυσκολία κατάφεραν να διοργανώσουν το πιο μικρό συνέδριο στην ιστορία του κόμματος. Είναι σίγουρο ότι αν ζούσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής θα ήταν πολύ δυσαρεστημένος
Αγαπητοί αναγνώστες υπάρχει μια τεράστια νότα αισιοδοξίας που πηγάζει μέσα από πληροφορίες για τις κινήσεις της επόμενης μέρας.
Το καλό δεν είναι μόνο ότι η Ντόρα Μπακογιάννη ξέρει τι ακριβώς θέλει να πραγματοποιήσει, αλλά ότι και οι συνεργάτες της έχουν πλέον μάθει για τα καλά μέσα από τα λάθη τους και είναι προετοιμασμένοι για την δυσκολότερη μάχη όλων των εποχών.
Απέναντι μας έχουμε το ΠΑΣΟΚ και το κόμμα του Αντώνη Σαμαρά και να είστε βέβαιοι ότι θα τους κερδίσουμε! Θα τους κερδίσουμε για το καλό των παιδιών μας. Για το αύριο της χώρας μας.
Και αν για το ΠΑΣΟΚ τα πράγματα είναι δεδομένα στην κοινή γνώμη.... Στο κόμμα του Αντώνη Σαμαρά έχει ξεκινήσει ο βρώμικος πόλεμος απέναντι μας. Ξέρουν ότι έχουν τελειώσει αλλά δεν θέλουν να το παραδεχτούν.
Προχωράμε.....

Κρατήστε την αισιοδοξία σφικτά μέσα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια :