Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Τον Σεπτέμβρη ο Χαρβαλιάς σε κεντρικό πόστο στη ΝΔ!

Έντονη δυσαρέσκεια υπάρχει στα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας με το ενδεχόμενο ανάληψης κεντρικού ρόλου στα κεντρικά της ΝΔ από τον πρώην διευθυντή του «ΕΘΝΟΥΣ». Ο Χαρβαλιάς θεωρείται υπαριθμόν ένα εχθρός της Νέας Δημοκρατίας. Κανένας δεν ξεχνά τον βρώμικο ρόλο της εφημερίδας «ΕΘΝΟΣ», τα δύο τελευταία χρόνια, αλλά και το ρόλο που έπαιξε ο Χαρβαλιάς στην πτώση της Κυβέρνησης Καραμανλή. Ένα πράγμα που δε λένε να κατανοήσουν οι μυστικοσύμβουλοι είναι ότι το κόμμα ανήκει στον Καραμανλή και όταν γίνεται λόγος για «όσους πλήγωσαν την παράταξη» εννοείται ότι και ο Χαρβαλιάς ανήκει στην κατηγορία των εχθρών. Άσε που είναι επιβεβαιωμένο ότι θα αποτελεί πράκτορα του Μπόμπολα στο εσωτερικό της ΝΔ. πώς γίνεται να μς ενοχλούσε ο ?Σουφλιάς για τη συμμετοχή του σε ένα χορό του Άκτορα και να σφυρίζουμε αδιάφορα για τον υπηρέτη του συστήματος Μπόμπολα!!...!! Οι μυστικοσύμβουλοι βέβαια επιθυμούν διακαώς την ενεργοποίηση του φίλου τους Χαρβαλιά στο σχέδιο πρωθυπουργοποίησης του Αρχηγού Αντώνη. Ίσως θα είναι καλύτερα να δοθεί ρόλος back office στον κολλητό του Προέδρου. Ρόλος δηλαδή παρασκηνίου. «Τέχνη» όπου έχει διαπρέψει στο παρελθόν ο Χαρβαλιάς. Σκέψεις υπάρχουν ακόμη και για ρόλο στο Ίδρυμα ΚΚ αλλά είναι κάθετα αντίθετοι οι Καραμανλικοί για τους λόγους που προαναφέραμε.
Πολλοί αναρωτιέστε για το πείσμα των μυστικοσυμβούλων να  ......

....... εντάξουν στις γραμμές τους τον «εκλεκτό» Χαρβαλιά. Και όμως η επαφή με τον Αντώνη ξεκινά από την εποχή του ΥΠΕΞ και το αμαρτωλό σύστημα δημοσιογράφων που είχε στήσει γύρω του ο Αρχηγός. Ήταν η εποχή του «Μακεδονικού»! όταν ο Αρχηγός μοίραζε κονδύλια και έστηνε σύστημα παραπληροφόρησης γύρω του. Οι αποδείξεις καταστράφηκαν αλλά τα αποτελέσματα των κονδυλίων είναι ορατά σήμερα με ένα συνονθύλευμα δημοσιογράφων διαφορετικής προελεύσεως ο καθένας, αλλά πιστοί “cleaners” του βρώμικου συστήματος Αντώνη.
Με τον Χαρβαλιά καπετάνιο δικαιώνεται και όλη αυτή η επένδυση μακράς πνοής που έκανε ο τότε νέος και φέρελπις υπουργός εξωτερικών στήνοντας στέρεες βάσεις με το μιντιακό κατεστημένο. Η μετακόμιση στο Saturn θα βοηθήσει ακόμη περισσότερο στην επίσημη είσοδο του Χαρβαλιά στο payroll της Νέας Πολιτικής Άνοιξης. Η Ρηγίλλης προκαλεί συναισθηματικούς κραδασμούς που δεν επιτρέπουν στην Μουρούζη να κινηθεί ελεύθερα στις επιλογές της.
Ένα θέμα που μένει ακόμα προς επίλυση για τον πρόεδρο Αντώνη και το επιτελείο του είναι η εκ νέου επιστροφή του Τσιμογιάννη στο κόμμα και πως αυτή μπορεί να συνδυαστεί με τα νέα καθήκοντα του πρώην διευθυντή του εργολαβικού «ΕΘΝΟΥΣ».. Της εφημερίδας που όπως όλοι θυμόμαστε αποτέλεσε την κορωνίδα των πασοκικών εφημερίδων στον πόλεμο μέχρις εσχάτων κατά της κυβέρνησης Καραμανλή..
Αναμείνατε στην οθόνη σας και όπως λέει και το ρητό το «χρήμα και η εξουσία ενώνουν»!

Δεν υπάρχουν σχόλια :