Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Ο Κουρτίνας Μαρκόπουλος υποψήφιος για τη θέση του ΓΓ της Νέας ΝΔ

Υποψήφιος για τη θέση του Γενικού Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας θα είναι ο Κουρτίνας Μαρκόπουλος, πρωτοπαλίκαρο του Αρχηγαντώνη και ο βουλευτής Αρκαδίας Ανδρέας Λυκουρέντζος. Χτυπάνε τη θέση του αποτυχημένου Ζαγορίτη, όχι πως οι δύο υποψήφιοι είναι καλύτεροι!
Και οι δύο ανήκουν στο στρατόπεδο του Προέδρου αν και είναι σίγουρο ότι η Μουρούζη θέλει να ξεφορτωθεί τον Κουρτίνα και προωθεί τον «σεμνό και ταπεινό» Λυκουρέντζο. Ο Κουρτίνας πληρώνει για τα σκάνδαλά του και τις υπερβολές του. Ακούγεται μάλιστα ότι θα γίνει προσπάθεια ο Κουρτίνας να συσσωρεύσει την τις διαμαρτυρίες εναντίον των επιλογών Σαμαρά. Κάπου μαζεύει ψήφους και από το πανταχού παρών Καραμανλικό στρατόπεδο. Γενικά μύλος η Νέα ΝΔ. Με σαλάτα νέας εποχής ξεκινά η μετασυνεδριακή περίοδος κυριαρχίας του Αντώνη. Τα διαλυτικά φαινόμενα ξεκίνησαν αμέσως μετά το Συνέδριο, αν και τα φίλα προσκείμενα μέσα κρύβουν επιμελώς τις διαφωνίες, τους καβγάδες και την προσπάθεια επικυριαρχίας των μυστικοσυμβούλων στο κόμμα.
Οι Σαμαρικοί βέβαια διαδίδουν ότι ο εκλεκτός Λυκουρέντζος πρόκειται να ξεπεράσει το 80%.. και ο Κουρτίνας είναι επίσης παίγνιο του Λαζαρίδη για να συγκεντρώσει τις ψήφους διαμαρτυρίας των Καραμανλικών, άτομο της απολύτου εμπιστοσύνης του Αρχηγού. Και πάλι όμως δεν κρύβεται η διχόνοια και η οργή πολλών Νεοδημοκρατών εναντίον των μυστικοσυμβούλων. Απλώς τα παίγνια κρύβουν προς το παρόν την έντονη δυσαρέσκεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια :