Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Όργιο παραπληροφόρησης σε βάρος του Ισίδωρου Κούβελου λόγω… Ντόρας!...!

Μπορεί ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, κ. Ισίδωρος Κούβελος να είναι και να δηλώνει ευτυχισμένος ως σύζυγος της κ. Ντόρας Μπακογιάννη, όμως κάποιοι δεν του… συγχωρούν αυτή τη σχέση… Εάν δεν ήταν σύζυγος της Ντόρας, δεν θα είχε να αντιμετωπίσει τη λασπολογία και την παραπληροφόρηση των μισθωτών του «συστήματος Σαμαρά», όπως το «Πρώτο Θέμα» (διάβαζε «Πρώτο Ψέμα»…) του «κομιστή»… Οι ίδιοι αυτοί που σήμερα προσπαθούν να τον συκοφαντήσουν, θα τον λιβάνιζαν απ’ το πρωί μέχρι το βράδυ! Τέτοιοι είναι οι γυμνοσάλιαγκες της εξαρτημένης «δημοσιογραφίας»…
Στις 07/06/2010, το protothema.gr επεχείρησε να εμπλέξει τον κ. Κούβελο σε «όργιο σπατάλης» στην ΔΟΑ. Ο πρόεδρος της Ακαδημίας απέστειλε εμπεριστατωμένη απάντηση στις σκόπιμες ανακρίβειες του δημοσιεύματος, όμως αντί -ως όφειλαν- να τη δημοσιεύσουν αυτολεξεί, περιορίστηκαν σε μια σύντομη αναφορά, που εξοβέλιζε την ουσία της αλήθειας, αφήνοντας τις στρεβλές εντυπώσεις να παραμένουν σε βάρος του κ. Κούβελου.
Επειδή, η δημοσιοκαφρική αθλιότητα και οι σκοπιμότητες που υπηρετούν κάποια νοσηρά κέντρα προπαγάνδας δεν πρόκειται να πτοήσουν όσους δίνουν τη μάχη της αλήθειας, θεωρούμε χρέος μας να παραθέσουμε αυτούσια την απάντηση του κ. Κούβελου, όπως μας την απέστειλε διαμαρτυρόμενος για τη μη δημοσίευσή της στο «Πρώτο Θέμα». Διαβάστε την παρακάτω…

"Κύριε Μαρκόπουλε,

Προκαλεί τουλάχιστον  εντύπωση, αν όχι έκπληξη,  η ευκολία  με την οποία μεταφέρετε στο αναγνωστικό  σας κοινό, δήθεν πληροφορία , όπως αυτή που δημοσιεύσατε στην ηλεκτρονική  σελίδα του «Πρώτο Θέμα» της 7/6/10 και στο άρθρο σας «Ξέφραγο Αμπέλι στο ευρύτερο Δημόσιο – Όργιο σπατάλης σε καιρούς ΔΝΤ», στην οποία δίνετε οσμή σκανδάλου, τόσο ελαφρά και αφιλτράριστα. 
Γράφετε λοιπόν ότι  η Διεθνής Ολυμπιακή Ακαδημία (δεν είμαστε βέβαιοι αν γνωρίζετε καν ποιος φορέας είναι αυτός), με υπογραφή του Προέδρου της κ. Ισίδωρου Κούβελου (αυτός γνωρίζετε ποιος είναι και βολεύει) προκήρυξε διαγωνισμό (δεν λέτε βέβαια "ανοικτό δημόσιο διαγωνισμό" και το ότι δεν ανέθεσε βέβαια η ΔΟΑ σε κανέναν προνομιακά τις μετακινήσεις)  με αρ. Διακ. 1/2010 (αλήθεια, πρέπει να ψάξατε πολύ για να ανακαλύψετε αυτό, αν δεν σας το έδωσε κάποιος υπάλληλος από μέσα) για την μίσθωση ΤΑΞΙ (και σταματάτε εκεί τεχνηέντως για να μην πείτε «και πούλμαν, για την μετακίνηση τουλάχιστον 500 συνέδρων από και προς την Αρχαία Ολυμπία, Επίδαυρο, Μυκήνες, αεροδρόμια και αρχαιολογικούς χώρους σε όλη την διάρκεια λειτουργίας της ΔΟΑ το 2010), δηλαδή , όπως επισημαίνετε, για τους υπόλοιπους 8 μόλις μήνες, (χωρίς να ενδιαφέρεστε να πληροφορήσετε το κοινό σας ότι η προκήρυξη έγινε στην αρχή του χρόνου(!), για όλη τη διάρκεια του χρόνου), δαπάνης €95.000, (δεν λέτε όμως προϋπολογισμού €95.000, αφού η τελική δαπάνη προσδιορίζεται στο τέλος ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχόντων!!!)
Εξαιρετικά «αποκαλυπτικό» το άρθρο σας αγαπητέ κύριε Μαρκόπουλε, μόνο που θα έπρεπε ίσως να το φιλτράρετε καλύτερα και να μην τροφοδοτείτε τους αναγνώστες επισκέπτες της ηλεκτρονικής σας σελίδας με τόσες ανακρίβειες . Εξάλλου, έχουμε την εντύπωση, ότι κάθε σωστός δημοσιογράφος διασταυρώνει τις πληροφορίες που έχει πριν τις δημοσιοποιήσει, ώστε να μην βρεθεί στην δυσάρεστη θέση να διορθώνει τις "πληροφορίες" του στη συνέχεια. Για την καλύτερη όμως ενημέρωση του κοινού σας,  παρακαλώ να δημοσιεύσετε την επιστολή μας αυτή με τα πλήρη (αληθινά) στοιχεία που σας παραθέτουμε, που ούτε σκάνδαλο αποκρύπτουν ούτε σπατάλη του χρήματος του ελληνικού λαού περιέχουν!!!
  1. Η Διεθνής Ολυμπιακή Ακαδημία είναι διεθνής θεσμός υπό την αιγίδα της ΔΟΕ και έχει την οικονομική της υποστήριξη, για την διάδοση, διεθνώς, των Αρχών του Ολυμπιακού κινήματος.
  2. Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της, η ΔΟΑ διοργανώνει κάθε χρόνο τα τελευταία 49 χρόνια(!!!) 4 – 5 Συνέδρια με την συμμετοχή νέων, εκπαιδευτικών, εκπροσώπων Εθνικών Ολυμπιακών Επιτροπών και Ακαδημιών, δημοσιογράφων και μεταπτυχιακών φοιτητών από όλο τον κόσμο. Μια δραστηριότητα που αποτελεί μοναδική προβολή της χώρας μας διεθνώς.
  3. Η οικονομική κάλυψη των δαπανών της διαμονής, μετακίνησης και διατροφής των συνέδρων αυτών, που αποστέλλονται από τις Εθνικές Ολυμπιακές Επιτροπές και Ακαδημίες, καλύπτεται από την ίδια την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή, ανά συμμετοχή, μετά από ανοικτό διαγωνισμό που διενεργείται από την ΔΟΑ στην αρχή κάθε χρόνου. Επομένως άνθρακες ο θησαυρός για σπατάλη του δημόσιου χρήματος.
  4. Προσέξτε τώρα κάτι που ο «πληροφοριοδότης» σας απέκρυψε, προφανώς για να δώσει την οσμή του σκανδάλου σε συνδυασμό με το όνομα του Προέδρου κ. Κούβελου. Φέτος, για πρώτη φορά, και λόγω της μεγάλης οικονομικής κρίσης, ο ίδιος ο Πρόεδρος, πρότεινε και έγινε αποδεκτό από την ΔΟΕ και τα μέλη της Εφορείας της ΔΟΑ, την μη οργάνωση δύο Συνεδρίων, στα οποία υπήρχε και οικονομική συμμετοχή από την ΔΟΑ, ώστε να περιοριστούν τα έξοδα της ακόμα περισσότερο! Επομένως και πάλι άνθρακες ο θησαυρός της σπατάλης σε καιρούς ΔΝΤ
    Αυτά τα ολίγα  για την αποκατάσταση της αλήθειας και την σωστή ενημέρωση των  αναγνωστών σας.
    Παρακαλούμε όπως προβείτε σε δημοσίευση της επιστολής  μας ώστε να απαλειφθεί κάθε υποψία κατασπατάλησης του δημόσιου χρήματος, από έναν διεθνή φορέα, που μόνον θετικά για την πατρίδα μας λειτουργεί σε όλα τα επίπεδα πολιτιστικής δράσης, σε αντίθετη περίπτωση επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματος μας .
    Από την  Διοίκηση της ΔΟΑ"


Δεν υπάρχουν σχόλια :