Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Πανικός στη Νέα Ρηγίλλης για το «μικρό κόμμα που τα πήρε το 1999»

Οι μυστικοσύμβουλοι εξετάζουν σενάρια διαχείρισης της εμπλοκής της ΠΟΛΑΝ στο σκάνδαλο.
Μέχρι πότε θα επικαλούνται οι μυστικοσύμβουλοι και οι φιλικά σε αυτούς προσκείμενοι δημοσιογράφοι, τα ραντεβού του Χριστοφοράκου και τα «δώρα»; Η υπόθεση θα περάσει αναγκαστικά στο πραγματικό σκάνδαλο. Σε περίπτωση που παραμείνει σε επιδερμικές προσεγγίσεις. Ήδη στα οχτάδικα γίνεται λόγος για αποσκανδαλοποίηση των τηλεφωνικών κέντρων και των ραντεβού.
Μας ενδιαφέρουν τα πολλά λεφτά. Τα μαύρα και όχι τα φανερά δώρα που είχαν αποδέκτες εκατοντάδες προσωπικότητες. Τα πολλά πήγαν σερ λίγους και «εκλεκτούς»! και κυρίως στα κομματικά ταμεία της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και απ’ ό,τι λέγεται στην ΠΟΛΑΝ. Το απόκομμα του Αρχηγού Αντώνη την περίοδο που έπεφταν οι χοντρές μίζες.
Εξάλλου ο Αδιάφθορος αντώνης είναι ο μόνος που δεν έχει διαψεύσει τις χορηγίες στο δικό του κόμμα. Οι υπόλοιποι μικροί εκείνοι της περιόδου έχουν κατηγορηματικά διαψεύσει την «βοήθεια» της Siemens. Μην ξεχνάμε ότι ο Αδιάφθορος είχε και «προσωπική» σχέση με την εταιρεία, λόγω μπατζανάκη!....! Ο μπατζανάκης πάντως ήξερε τις «βρωμιές» της εταιρείας …

Δεν υπάρχουν σχόλια :