Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

«Ελεύθερος Τύπος»: Είμαστε «ιερόδουλες», όχι… «π@@@@@@ς»!!!

Κάπως έτσι αντιλαμβάνονται οι νουνεχείς το «θίξιμο» του «Ελεύθερου Τύπου», που αντέδρασε σήμερα με νέα δισέλιδα λιβελλογραφήματα κατά της Ντόρας Μπακογιάννη στην δίκαιη διαμαρτυρία της τελευταίας για τις καθημερινές υβριστικές επιθέσεις που δέχεται από το νεοδεξιό συγκρότημα.
Οι σημερινοί εκδότες και συντάκτες του «Ε.Τ.», καπηλευόμενοι ένα όνομα και μια δημοσιογραφική παράδοση που δεν τους ανήκει, ξεχνούν, ότι η συγκεκριμένη εφημερίδα είχε φτάσει στο απόγειο της δόξας της (πρώτη πανελλαδικά σε κυκλοφορία!), όταν αρχηγός της ΝΔ ήταν ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, εκδότης ο Άρης Βουδούρης και διευθυντής ο Δημήτρης Ρίζος (σήμερα εκδότης του «Αδέσμευτου Τύπου»). Τότε η εφημερίδα αυτή εξέφραζε το DNA του κεντροδεξιού πολίτη και είχε επάξια μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά του. Από τη στιγμή που άρχισαν οι περίεργες περιπέτειες με τις αλλαγές αφεντικών, το κλείσιμο και την άρον-άρον επαναλειτουργία πριν από τις εσωκομματικές της ΝΔ τον περασμένο Νοέμβριο, ο «Ε.Τ.» έπαψε να είναι αυτό που ήταν. Όχι μόνο από απόψεως κύρους και κυκλοφορίας (πίσω από όλες τις μεγάλες εφημερίδες), αλλά και από πλευράς «γραμμής» και σκοπιμοτήτων που υπηρετεί.
Από τις 30 Νοεμβρίου 2009 μετεβλήθη σε... συστηματικό συκοφάντη και υβριστή της Ντόρας Μπακογιάννη και των Μητσοτάκηδων, ώστε να απορεί κανείς, εάν πρόκειται πραγματικά για τον «Ελεύθερο Τύπο» ή για την… «Αυριανή» της δεκαετίας του 1980!!! Τέτοια διαστροφή, από τα παπαγαλάκια της Μουρούζη και της νεοδεξιάς λαίλαπας του σαμαρισμού.
Και σήμερα διαμαρτύρονται, επειδή η Ντόρα κατήγγειλε τον άθλιο ρόλο τους! Και ισχυρίζονται δήθεν, ότι «είναι εφημερίδα της Κεντροδεξιάς και όχι του Καραμανλή, του Σαμαρά ή της Ντόρας»… Σιγά, ρε παίδες, μη σας πιστέψουμε! Αν ήσασταν «εφημερίδα της Κεντροδεξιάς» δεν θα αντιμετωπίζατε με τόσες ύβρεις και συκοφαντίες πρωτοκλασάτα στελέχη της Κεντροδεξιάς Παράταξης που έχουν δώσει εδώ και χρόνια νικηφόρες μάχες στην πρώτη γραμμή!
Άντε τραβάτε στη Μουρούζη και πάρτε κανένα… Lazarid μαζί με τον Αρχηγαντώνη να σας περάσει η… στενοχώρια…

Δεν υπάρχουν σχόλια :