Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Θερμή υποδοχή της Ντόρας Μπακογιάννη στο Νίππος Αποκορώνου Χανίων

Θερμή υποδοχή γνώρισε από τους κατοίκους στο Νίππος Αποκορώνου, η Ντόρα Μπακογιάννη, επισκεπτόμενη το χωριό παραμονή του εορτασμού του Αγίου Πνεύματος.
Η Ανεξάρτητη πλέον Βουλευτής, δέχτηκε παραινέσεις και ευχές από το πλήθος των πολιτικών της φίλων, που στηρίζει την παρουσία της στην πρώτη πολιτική γραμμή.

Η κα Μπακογιάννη, απάντησε με χαμόγελο στις φωνές που τη θέλουν να ηγείται ενός νέου πολιτικού σχήματος, παραπέμποντας στη ρήση του Αβραάμ Λίνκολν: «Ο καλύτερος τρόπος για να προβλέψεις το μέλλον είναι να το δημιουργήσεις».

Όσον αφορά στις αντιδράσεις που προκαλούνται από τη δρομολόγηση του σχεδίου Καλλικράτης, η Ντόρα Μπακογιάννη, κάλεσε την κυβέρνηση να... αναλάβει τις ευθύνες της: «Λυπούμαι παρά πολύ που η κυβέρνηση μέχρι την τελευταία στιγμή αρνήθηκε να εφαρμόσει την σωστή πολιτική, παρασύρθηκε από μικροκομματικούς υπολογισμούς και δυστυχώς, κυρίως στο θεσμικό επίπεδο, δεν διασφάλισε την σωστή λειτουργία αυτής της μεταρρύθμισης. Για μένα είναι παρά πολύ δύσκολο να βλέπω προσπάθειες μιας δεκαετίας να πηγαίνουν χαμένες σήμερα».

Στο πλευρό της Ντόρας Μπακογιάννη, παραμονή εορτασμού του Αγίου Πνεύματος, στο Νίππος Αποκορώνου, βρέθηκαν ο βουλευτής της ΝΔ Χρήστος Μαρκογιαννάκης, ο πρώην βουλευτής της Ν.Δ. στο νομό Χανίων Στέλιος Νικηφοράκης, δήμαρχοι και πολιτικά στελέχη της Ν.Δ. από τα Χανιά αλλά και το Ρέθυμνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :