Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Κάποιος να τον μαζέψει!...!

Αντώνης Σαμαράς: ο πιο αδίστακτος, ωμός, επικίνδυνος πολιτικάντης και οπορτουνιστής όλων των εποχών! Ο άνθρωπος θέλει να μας πείσει ότι είναι εντελώς… ανισόρροπος! Δεν εξηγούνται διαφορετικά δηλώσεις του τύπου: «Η εκ μέρους της κας Μπακογιάννη υπερψήφιση των θέσεων του ΠΑΣΟΚ ασφαλώς ενόχλησε τους νεοδημοκράτες. Αλλά κι όσους απαιτούν να υπάρξει ουσιαστική αντιπολίτευση. Απ' αυτή την ιστορία η Νέα Δημοκρατία θα βγει ισχυρότερη. Και πάντως, πολύ ισχυρότερη απ' ό, τι αν ψηφίζαμε τα μέτρα του ΠΑΣΟΚ. Αν τα ψηφίζαμε δεν θα χάναμε μόνο εμείς, θα έχανε και το πολιτικό σύστημα συνολικά. Γιατί στο αδιέξοδο του ΠΑΣΟΚ θα ήμασταν όλοι συνυπεύθυνοι. Τώρα η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά σε όσους ψήφισαν τα μέτρα... Κι αυτοί θα τα χρεωθούν έως το τέλος.» (συνέντευξη στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία», 23-05-10).
Από την παραπάνω απίστευτη «ερμηνεία» του αρχηγού της Νέας ΠΟΛ.ΑΝ. για το ανεύθυνο και εθνικά επιζήμιο «όχι» της ΝΝΔ στο μηχανισμό στήριξης της ελληνικής οικονομίας επισημαίνουμε (με έντονους χαρακτήρες) το σημείο που αποκαλύπτει την… άβυσσο της ψυχής του ανθρώπου… Παν μέτρον για τον Αρχηγαντώνη είναι, κατά την ξεδιάντροπη ομολογία του, το... προσωπικό του πολιτικό «κέρδος»! Το κατά πόσο θα «βγει ισχυρότερος» ο ίδιος και η ψυχωτική φασιστοπαρέα της νέας Ρηγίλλης! Ακόμη και επενδύοντας ανήθικα και τυχοδιωκτικά σε μια τόσο τραγική ιστορία, όπως η απειλούμενη χρεωκοπία της Ελλάδας και τα σκληρά, επώδυνα αλλά αναπόφευκτα μέτρα που πρέπει να πάρουμε για να την αποφύγουμε…
Δεν παίζεται ο κ. Σαμαράς. Ειλικρινά, απορώ γιατί ασχολούμαστε ακόμη μαζί του από πλευράς πολιτικής ανάλυσης… Εδώ χρειάζεται άλλου είδους «ειδική» επιστημονική προσέγγιση… Που θα εστιάσει στην ψυχική και διανοητική συγκρότηση του ανθρώπου που προβαίνει σε τόσο παιγνιώδεις, χαοτικούς και προδοτικούς για τη χώρα και το λαό αριβισμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια :