Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Στριμώχνονται στην... έξοδο οι αγωνιστές-στελέχη της ΝΔ σε όλη την Ελλάδα!

Αντικαταθλιπτικά… χαπάκια θα πρέπει να παίρνουν στη Ρηγίλλης, για να ανταπεξέλθουν στα αλλεπάλληλα «χαστούκια» των στελεχών της ΝΔ που εγκαταλείπουν μαζικά, μετά από δεκαετίες αγώνων, το -πρώην- κόμμα τους. Ουσιαστικά εγκαταλείπουν όχι το κόμμα για το οποίο πάλεψαν με ιδέες καθαρές, φιλελεύθερες και με αυταπάρνηση, αλλά το Νεοφασιστικό Ακροδεξιό Παραμάγαζο των Αρχηγαντώνη-Λαζαρίδη-Μουρούτη και λοιπών φαντασμάτων της "Νέας Άνοιξης"
Αυτό είναι το κυρίαρχο συναίσθημα αλλά και η αμείλικτη λογική των παραιτήσεων σημαντικών τοπικών παραγόντων της ΝΔ σε όλους τους νομούς της χώρας, από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη. Και το «κακό» για τον Αντώνη Ζίγδη-Παπαρήγα φαίνεται πως θα... φουντώσει τους επόμενους μήνες, όσο θα καταδεικνύεται η αναντίρρητη «προβληματικότητα» του ανθρώπου, τον οποίο ο Κυρίαρχος Λαός δικαίως απέβαλε πριν από 15 χρόνια στην «πολιτική έρημο» των υπερβατικών του ψευδαισθήσεων… Είναι κρίμα που αυτή τη φορά θα συμπαρασύρει ένα ιστορικό κόμμα, με τεράστια προσφορά στη σύγχρονη Ελλάδα.
Όμως η Παράταξη, η Μεγάλη Φιλελεύθερη Παράταξη, ούτε ταυτίζεται με κομματικά σχήματα ούτε περιορίζεται στα ασφυκτικά στεγανά του σαμαρισμού. Παραμένει η μόνη ζωντανή και αξιόλογη ελπίδα για τον τόπο και αυτό θα φανεί πολύ σύντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :