Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Διασυρμός της Νέας Δημοκρατίας στο Ευρωκοινοβούλιο! Ακούς Αντώνη;

Σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν στο Ευρωκοινοβούλιο με αφορμή το πακέτο στήριξης προς την καταρρέουσα οικονομία της Ελλάδας. Η πολύπαθη ελληνική οικονομία είναι ευρωπαϊκό πρόβλημα πλέον και δεν αφήνει αδιάφορες τις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης. Είναι λογικό να ανέβουν και οι τόνοι στην συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με αφορμή το μηχανισμό στήριξης της Ελλάδας από την ΕΕ.
Έτσι φτάσαμε στο σημείο να «βγάζουν τα μάτια τους» ο Γερμανός ηγέτης Martin_Schulz με τον Joseph_Daul, μέλος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και αιτία ήταν η ανώριμη και εξοργιστική στάση της Νέας Δημοκρατίας του Σαμαρά, κατά την διάρκεια της ψήφισης στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, του πακέτου στήριξης. Ενώ όλα τα Κοινοβούλια ενέκριναν την πολυέξοδη στήριξη προς την Ελλάδα, στην Ελλάδα η Νέα Δημοκρατία του Σαμαρά έκανε μπάχαλο τη διαδικασία και πουλούσε αντιευρωπαϊκό τσαμπουκά στους εγχώριους ακροατές της.
Όταν λοιπόν ο Joseph_Daul επετέθη στον Martin_Schulz για την βραδυπορία της Γερμανικής ηγεσίας να παραδεχτεί την αναγκαιότητα της στήριξης της ελληνικής οικονομίας, ο Γερμανός υπεραμύνθηκε της στάσης των συμπατριωτών του και επεσήμανε την στάση που κράτησε η Νέα Δημοκρατία στο σχετικό δημοψήφισμα που διεξήχθη στο ελληνικό Κοινοβούλιο: «Είδαμε και τη δική σας Νέα Δημοκρατία τι ψήφισε»!
Πάλι ρόμπες μας έκανε ο Αντώνης!

Δεν υπάρχουν σχόλια :